Trudna je?

Test pozitivan: Pop zvijezda nosi dijete novog dečka?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pop zvijezda Miley Cyrus prema pisanjima američkih medija nosi prvo dijete.

Miley Cyrus danas je prepoznatljiva kao provokatorica glazbene industrije, no ovo ga puta tračevi su krenuli u drugom smjeru.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Miley Cyrus u vezi s Patrickom Schwarzeneggerom

Otkada su izašle fotografije na kojim se ljubi s novim dečkom Patrickom svi žele znati nešto više o vezi mladih ljubavnika. Treba li napomenuti i kako je on sin slavnog mišićavka Arnolda Schwarzeneggera?

Sada se počelo i pisati po američkim medijima kako je 22-godišnja Miley trudna. Navodno joj je kasnila mjesečnica, a nakon što je napravila test za trudnoću saznala je kako je trudna, piše Life&Style. 'Jedan test ispao je negativan a drugi pozitivan, no njezini su prijatelji uvjereni kako će Miley biti mama', otkrio je izvor.

Miley i Patrick navodno su ludo zaljubljeni i ne bi imali ništa protiv da im dođe i beba iako su tek odnedavno u vezi. Ima li istine u šuškanjima vidjet ćemo uskoro, jer ako i je trudna, trbuščić neće moći dugo skrivati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene