454737
454737
454737
454737
454737

ONA JE SRPSKA KATE MIDDLETON! Povijesno kraljevsko vjenčanje oduševilo regiju!

  • , 25.10.2016., 12:56
  • Autor:
  • komentara

Lijepoj farmaceutkinji tepaju da je sprska Kate Middleton. Vijest o svadbi princa i pučanke obišla je regiju i svijet.

 
 
 
 
Kraljevska svadba u Srbiji (Screenshot: Video/Facebook)
Kraljevska svadba u Srbiji (Screenshot: Video/Facebook)

Povijesni trenutak dogodio se u Srbiji ovih dana! Naime, vjenčao se član njihove kraljevske obitelji, princ Mihailo Karađorđević, unuk kralja Aleksandra Karađorđevića. Par se, piše Blic, vjenčao s Ljubicom Ljubisavljević na Oplencu. Među uzvanicima bili su brojni slavni Srbi, a vjenčanje je održano u velikom stilu. Radi se o velikom spektaklu, koji je u Srbiji od povijesne važnosti.

Naime, poslije 94 godine u Srbiji je ovo prvo kraljevsko vjenčanje. Ljubica i Mihailo, sretni mladenci, u kratkom su roku osvojili srpsku javnost. Ljubici mediji tepaju kako je ona njihova Kate Middleton. Paralela je jasna, radi se o diplomiranoj farmaceutkinji, ženi iz naroda.

Beograđanka nježnog izgleda upoznala je Mihaila preko zajedničkih prijatelja, a njena prirodna ljepota odmah ga je osvojila. I ona je, kao i Kate, vrlo jednostavna i neposredna pa je narod obožava. Procurile su sa svadbe i fotografije te video, a sve zahvaljujući slastičarni iz Pančeva, koja se pohvalila da su upravo oni autori impresivne torte na sedam katova. Na torti je radilo čak 20 ljudi!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se