450511
450511
450511
450511
450511

KAO PRAVA DIVA Mia Negovettić oduševila Lisinski

  • , 17.09.2016., 17:09
  • Autor:
  • komentara

Mia Negovetić oduševila prepuni Lisinski te dokazala zašto je prava zvijezda.

 
 
 
 
Mia Negovetić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Mia Negovetić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Mia Negovetić ima tek 13 godina, a mnogi joj već sada predviđaju blistavu budućnost. Za njezin glas zna cijela Hrvatska, ali i šire pa je dvorana u Lisinskom bila puna njezinih obožavatelja.

Mia Negovetić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Pred prepunom dvoranom Vatroslava Lisinskog Mia je pokazala zašto je već sada prava zvijezda.
Nije dugo trebalo da se o uspjehu talentirane djevojčice pročuje i izvan granica Lijepe Naše pa je tako Mia dospjela do američkog talent showa 'Little Big Shots'. Amerikanci su Miju predstavili kao tinejdžericu iz Hrvatske, koja je 'ubila' izvodeći Beyonce.

Ali tu nije sve stalo. Naime, ova je slatkica nedavno dobila ponudu da dođe u Hollywood i glumi u jednom filmu – očito ćemo o talentiranoj djevojčici još puno pisati.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se