Podijelili se

Nogometaš otkrio na što ga djevojka nikad nije uspjela nagovoriti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako ima samo 20 godina, hrvatski nogometni reprezentativac u životu je već postigao velik uspjeh.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Intera, Mateo Kovačić, istrčat će na teren protiv Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Za časopis Story otkrio je kako mu je velika čast sa samo 20 godina odigrati svoje prvo Svjetsko prvenstvo, ali i kako uvijek ima potporu obitelji.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

'Roditelji su mi najveća potpora, kao i uvijek. Oni i cijela obitelj uvijek su uz mene, i kad je dobro i kad je loše. Nije važno kako igram, oni su uvijek tu', rekao je Mateo.

Slavni nogometaš je ponosan - na dresu joj piše....

Budući da je mlad i uspješan, ima i dosta obožavateljica, no sve se one mogu sakriti pred njegovom djevojkom Izabelom Adrijanić, s kojom se upoznao u crkvi Sv. Antuna Padovanskog , gdje je Mateo bio ministrant.

'Najviše cijenim iskrenost, jednostavnost, skromnost, to mi je najvažnije kod djevojaka. Naravno, izgled je također važan, ali ne gledam to toliko, najvažnije mi je kakva je netko osoba. Važno mi je da je djevojka dobra, ljubazna, pristojna', otkrio je Mateo za Story.

No, na jednu stvar ga djevojka nikad neće uspjeti natjerati.

'Ne kuham i neću. To je ženski posao. Moje je da zaradim za kuću i da obitelji omogućim lijep život, a na ženi je ostalo', otkriva Mateo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene