Na Instagramu

Dokazala da i ona može biti seksi kuharica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lindsay Lohan odbacila je imidž opake cure i počela je pripremati jela za Dan zahvalnosti.

Poznata partijanerica Lindsay Lohan odlučila je postati prava domaćica ovih blagdana. Na Instagramu je objavila fotke na kojima je njezino ukusno blagdansko jelo po receptu Carle Hall koja je gostovala u emisiji The Chew.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

 Čini se da je bila zadovoljna svojim kulinarskim umijećem jer je uz fotografiju objavila: #werk #cook #own #yummy! #thechew thanks for your amazing recipe!!!!!


Održana premijera filma 'Visoka modna napetost' - evo zašto pogledati film!

Čini se da život u New Yorku godi Lindsay jer nikada nije izgledala sretnije i zdravije. Lohan je u srpnju izašla iz rehabilitacijskog centra i kako za sada izgleda, ne planira se tamo vratiti.

Podjsetimo, prije samo godinu dana mlada je glumica bila uhićena jer je udarila ženu po imenu Tiffany Eve Mitchell u Manhattanskom klubu  Meatpacking district. Mitchell je htjela tužiti Lindsay, ali su odvjetnici odbacili optužbu jer nije bilo stvarnih dokaza.


Nadamo se da je jelo bilo jednako ukusno kao što i izgleda i da će Lindsay što dulje zadržati imidž dobre cure i domaćice.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene