Sretna u ljubavi

LEA KONAČNO POKAZALA DEČKA Napustila slavni bend pa sada putuje s Andrejem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lea Mijatović i Andrej Šepčić u vezi su već godinu i pol. Najradije se provode kod kuće.

Nakon što se nedavno razišla s Teškom industrijom, Lea Mijatović krenula je u solo vode. Najveća potpora joj je dečko, s kojim je proputovala pola Europe, a posebne uspomene nose s prvog zajedničkog skijanja. . Kada nisu na putovanju, atraktivna Splićanka i njezin dečko, inženjer Andrej Šepčić, najradije vrijeme provode opuštajući se kod kuće.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Najljepša su druženja uz štednjak, kada zajedničkim snagama iz njihove kuhinje stižu brojni specijaliteti. Zbog svojeg posla, Andrej često putuje na Bliski istok pa kod kuće ne nedostaje orijentalnih začina i delicija. Lea i Andrej upoznali su se prije godinu i pol. Otada provode nezaboravne trenutke. Zajedno su proputovali pola Europe.

"Krenuli smo nekako od Italije prema Francuskoj, pa smo obišli Češku, Nizozemsku, Irsku i ja mislim da je to to, zasada", kaže sretni par. Najsretnije uspomene ipak su im one sa skijanja. Otkrila nam je da se čak i rasplakala! A što nam je još otkrila tijekom druženja, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene