Toliko detalja...

Ovo sigurno niste znali o popularnoj seriji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najgledanijih i omiljenih domaćih serija završila je nakon dvije sezone i filma, no znate li baš sve o Larinom izboru?

Mediteranska ljubavna priča između pijanistice Lare i kapetana Jaše koje je očarala hrvatske gledatelje, ali i milijune drugih izvan granica Lijepe naše.

Pogledaj i ovo showbuzz Zapleti u hit seriji Dinko fizički napadne Aishu!

Skupili smo i nekoliko zanimljivosti o seriji 'Larin izbor' koje zasigurno niste znali!

>> Kako dirljivo - Donosimo najsretnije trenutke popularne serije!

- Oko 250 glumaca glumilo je u Larinom izboru (dvije sezone i film)

- Od redatelja do tehnike... oko 150 ljudi radilo je iza kamera – uključujući predprodukciju, samo snimanje i postprodukciju (scenaristi, režiseri, producenti, snimatelji, tonci, rasvjeta, mikseri, majstori slike i tona, šminkeri, frizeri, garderobijeri, kostimograf, scenski radnici, scenograf, majstori specijalnih efekata, vozači....)

- 1. sezona snimala se oko 210 dana, 2. sezona oko 200 dana, a film oko mjesec dana

- Najromantičnije snimljene scene; prvi poljubac Lare i Jakova, kao i njihovo vjenčanje. Bilo je i tužnih trenutaka među kojima je i vijest kako je Jakov preminuo, zatim Dinkova tuga jer je mislio kako je Lejla umrla.

Dok su najupečatljiviji snimljeni trenuci bili prvi pogled Lare i Jakova na maskembalu, kao i kada su Leila i Jakov na pustom otoku vodili ljubav, te Larino pjevanje u krčmi'Čija sam kad tvoja nisam'.

- Larin izbor sniman je na nekoliko lokacija: Mljet, Split, Kaštela, Pag, Krk, Rijeka, Lovran i Zagreb, dok su se studijski setovi prostirali na 1200 metara kvadratnih.

Sve epizode serije, koja će zbog svog uspjeha i popularnosti uvijek ostati zapisana u povijesti domaće produkcije, možete pogledati na OYO.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene