450666
450666
450666
450666
450666

Uživa u životu i ne skriva se 'Mislim da se ne treba sramit svoga tijela'

  • , 19.09.2016., 16:56
  • Autor:
  • komentara

Lana Jurčević ponekad zna objaviti i fotku na kojoj se vidi malo više gole kože.

 
 
 
 
Lana Jurčević (FOTO: Instagram)
Lana Jurčević (FOTO: Instagram)

Lana Jurčević voli svoj život i uživa u životu. Putovanja, fina hrana, druženje s prijateljima, vježbanje, šminkanje i naravno glazbeni nastupi dio su njezine svakodnevnice, a dio njezinog svijeta možete postati ako zavirite u njezin profil na Instagramu.

Lana Jurčević (Foto: Instagram)

'Meni je jako važan. Ne samo Instagram, nego i Facebook i Snapchat. Vremena su se promijenila i ovo su novi oblici komunikacije sa ljudima koji te prate i podržavaju i ja se stvarno maksimalno trudim ljudima dati sadržaj koji će im biti zanimljiv. I ono što želim jest ljudima se približiti kao osoba. Moj posao mene ne definira. Ja nisam pjevačica, ja sam osoba koja ima svoje afinitete, hobije, stvari koje je zanimaju i želim se ljudima približiti kao osoba ne nužno kao pjevačica, kaže Lana koja ponekad zna objaviti i neku fotku na kojoj se vidi malo više gole kože.

 

 

Peglaj peglaaaaaaaj @bagatinclinic snap@lana_jurcevic #bagatinclinic #medcontour

A video posted by Lana Jurcevic Official (@lana_jurcevic) on

 

'Mislim da se ne treba sramit svoga tijela, pogotovo ako se netko bavi sportom i ako ulaže određeno vrijeme i trud i znoj da bude fit. Naravno da mislim da u svemu imam mjeru po nekim svojim kriterijima i ako dođete na moj Instagram možda ćete naći jednu od sto golišavijih fotografija što ne znači da sam protiv toga. Dapače, ja uvijek volim vidjeti lijepu ženu', kaže Lana koja će nas ove sezone zabavljati u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PIXSELL/Instagram)

Osim u transformacija Lane Jurčević, uživat ćemo i u nevjerojatnim transformacijama Hane Hegedušić, Damira Kedže, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Ane Maras Harmander.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se