Problematičan ten

Nekad se zbog svog lica sramila razgovarati sa simpatijama, a danas dominira naslovnicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna mlada manekenka dugo se borila sa samopouzdanjem. Imala je problematičan ten i nosila aparatić za zube. Danas je prava ljepotica.

Prelijepa Kendall Jenner danas je jedna od najpopularnijih manekenki svijeta, no nekad se borila sa samopouzdanjem. Priznala je da se toliko sramila svog izgleda da nije mogla gledati ljude u oči. Čak ni snimanje obiteljskog reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' nije joj mogao dati potrebno samopouzdanje.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner Šuškalo se i o operaciji! Slavna ljepotica nekad se sramila jednog dijela svojeg tijela, a sada ga izlaže pogledima ispod potpuno prozirne tkanine!

Ne znamo što je zgriješila, ali ona kaže da ovako pere svoje grijehe

'Imala sam velikih problema s tenom kad sam bila mlađa. Bila sam u tim godinama kad većina ljudi ima takvih problema. Akne su mi totalno uništile samopouzdanje, u razgovoru s ljudima rukom sam cijelo vrijeme pokrivala lice', otkrila je zgodna Kendall. U toj fazi nosila je i aparatić za zube, a nije imala hrabrosti niti razgovarati sa svojim školskim simpatijama.

Instagram prvi put objavio 5 fotografija koje su zaradile najviše lajkova

'Već tri godine nemam problema s tenom, ali svi bi trebali znati da je to postupan proces koji se ne događa preko noći. Trebalo mi je dosta vremena da vratim samopouzdanje i shvatim da je jednostavno dio života koji neki od nas moraju proći', poručila je onima koji pate od istog problema.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene