Neugodna situacija

REAKCIJA KOJU MORATE VIDJETI Obama se poigrao riječima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner bila je samo jedna od uzvanica na Obaminoj večeri za dopisnike sve dok se nije odlučio našaliti na njezin račun.

Obitelj Kardashian navikla je da je poznata kud god da dođe, a najpopularnije sestre u obitelji očekuju da ih baš svi prepoznaju. Ovog puta Kendall Jenner uvjerila se da i nije baš toliko poznata. Naime predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama nije točno znao tko je ona zapravo i čime se bavi.

Pogledaj i ovo Sasha Obama - 5 Od djevojčice do komada Mlađa kći Baracka Obame prošetala se u golišavom izdanju, frajeri su se okretali za njom!

Kendall je bila među mnogim slavnim uzvanicima na njegovoj večeri za dopisnike u Washingtonu, a Obama se našalio na njezin račun i nasmijao cijelu dvoranu. Budući da je imao priliku upoznati Kendall u backstageu prije samog početka programa odlučio se na zabavan način osvrnuti na novo poznanstvo.

 

I see you @kendalljenner #whcd #obama #president #verycool #TheWhiteHouse #heisjokingduh #whitehousecorrespondentsdinner

A video posted by @krisjenner on


'Kendall Jenner je ovdje. Upoznao sam je u backstageu i čini se kao da je jako draga žena. Nisam baš siguran čime se ona bavi, no rekli su mi da će Twitter poludjeti ako je spomenem', rekao je Obama. Kamera je u publici uhvatila Kendall i njenu reakciju na to.

 

Mlada reality zvijezda i manekenka ima desetke milijuna obožavatelja na društvenim mrežama, no smijeh i šalu koju je osmislio predsjednik Obama itekako je osjetila na svojoj koži. Osim mnogobrojnih tweetova Kendal Jenner dobila je i novo iskustvo 

 

So elegant... So beautiful!! @kendalljenner at the White House Correspondent's Dinner #WHCD #proudmama #mybeauty #love

A photo posted by @krisjenner on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene