Provokativna 17-godišnjakinja

Kći jedne od najljepših žena na svijetu - 'Ja nisam moji roditelji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve dok nije počela objavljivati provokativne fotografije i videa po društvenim mrežama, 17-godišnja Ireland Baldwin bila je poznata kao dijete Aleca Baldwina i Kim Basinger o kojoj otac nije imao puno lijepih riječi.

Tijekom borbe za skrbništvo, Alec Baldwin je za svoju kćer rekao kako je 'bezobrazno malo prase'. No, u objavi na Tumblru Ireland tvrdi kako su odnosi u obitelji u posljednje vrijeme puno bolji. Ipak, željela bi da je javnost ne pamti kao bezobrazno dijete, kakvim ju je otac smatrao.

'Moj otac je učinio neke pogreške u prošlosti. Dopustio je da mu na izjave utječe njegov temperament pa je govorio stvari koje nije trebao. No, sad je kranuo dalje u pozitivnijem tonu', napisala je tinejdžerica.

Pogledaj i ovo showbuzz što će reći njezin slavni tata? Pohvalila se tetovažom na zanimljivom mjestu nakon što neko vrijeme nije objavljivala golišave fotografije: "Odličan pogled"

>> Njoj šminka nije niti potrebna!

Dodala je i kako joj je teško kad je uspoređuju s njezinom poznatom majkom Kim Basinger.

'Moja mama je jedna od najljepših žena na svijetu', izjavila je za filmsku zvijezdu koja će u prosincu napuniti 60 godina.

'Ponosna sam na svoje roditelje, ali ne želim zauvijek biti poznata kao 'bezobrazno malo prase' ili 'kći od Aleca Baldwina i Kim Basinger. Ja nisam moji roditelji', zaključila je Ireland koja se u svijet slavnih počela probijati poslom modela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene