Prvi put za Vogue

Otkrila čisto lice bez šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prestižni modni magazin s Anom Wintour na čelu izgleda je popustio, pa se tako poznata pjevačica Katy Perry prvi put našla na naslovnici Voguea.

Poznata pjevačica Katy Perry uvijek nosi mnogo šminke, te je se rijetko može vidjeti bez šminke na licu. Snimila je video za Vogue te je pokazala kako se pretvara u glamuroznu ljepoticu.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

'Moja koža bila je puno gore nego li je sada. Trebala sam puno više mana prekriti jer sam bila nesigurna oko svoje kože, a kada ste nesigurni oko svoje kože radite puno više', rekla je Katy. Usput je otkrila da od svoje 15-te godine boji svoju kosu u crno nakon neuspjelog blajha kojim je pokušala izgledati kao Madonna u razdoblju platinaste plavuše.

>> Nekad su bile prijateljice: 'Osjećam se izdano'

Faza šminkanja počinje sa čistim licem, a zatim dolazi iscrtavanje obrza, frizura, stavlajnje umjetnih trepavica, maskara... te na kraju tamni ruž. 'Mislim da moje obrve i oči čine dobar okvir mojega lica. Imam normalne usne i normalne jagodične kosti. Ako dobro sredim obrve i oči, mislim da mi je onda sređeno cijelo lice', izjavila je 28-godišnja pjevačica.

Je li vam Katy ljepša bez šminke ili sa?

Katy Perry otkrila tajne dobrog izgleda za Vogue. Kako vam bolje izgleda?

  • bez šminke
  • sa šminkom

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene