442980
442980
442980
442980
442980

KAMERA SVE SNIMILA Ljubavna drama slavnog para?

  • , 11.07.2016., 17:21
  • Autor:
  • komentara

Čini se da nije sve savršeno – što se to dogodilo između Irine Shayk i Bradleyja Coopera.

 
 
 
 
Irina Shayk (Foto: Youtube)
Irina Shayk (Foto: Youtube)

Često mislimo da slavni parovi žive savršen život, no upravo u ovakvim situacijama imamo priliku vidjeti da su daleko od idealnih veza. Slavna manekenka Irina Shayk u pratnji svog dečka glumca Bradleyja Coopera otišla je na Wimbledon kako bi gledali teniski turnir. No, kamera je snimila neugodan trenutak.

Uzrujana je manekenka brisala suze s lica, a svog dečka nije htjela ni pogledati. On ju je samo pogledao, blago se osmjehnuo i okrenuo glavu. Razlog njezinih suza javnosti je i dalje nepoznat.

Sretno Bradleyju da se izvuče iz ove situacije gdje je cijeli svijet vidio da je rastužio svoju lijepu djevojku. Naravno, postoji mogućnost da joj je samo nešto upalo u oko.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se