Grupa t.A.T.u.

SVE SE MIJENJA Nekada je ljubila ženu, danas Srbina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julija Volkova i Lena Katina prije 14 su godina šokirale poljupcem, a Lena je danas udana za Srbina

Julija Volkova i Lena Katina, članice ruskog dua t.A.T.u. uzdrmale su svijet 2002. godine pjesmom 'All the things she said' točnije spotom u kojem se Julija i Lena ljube na kiši u školskim uniformama.

Pogledaj i ovo Lena Katina (Foto: Getty Images) svi jedva čekaju! Nakon vrućih poljubaca godinama nisu razgovarale i potpuno drugačije izgledaju, a sada su najavile veliki preokret

No, danas je situacija skroz drugačija.

Lena Katina se udala za svog dečka glazbenika Sašu Kuzmanovića koji ima srpske korijene. Prošle je godine na koncertu u Rimu objavila da očekuju dijete, a u kolovozu ove godine rodila je malog Aleksandra.

 

 

Today is our first anniversary. August 3rd, 2013 we got officially married in Slovenia! Its been a wonderful year! Сегодня наша первая годовщина свадьбы! Это был замечательный год!

A photo posted by Lena Katina (@lenakatina) on

 

Julija Volkova trenutno snima svoj prvi album, a njezina je nedavna izjava izazvala negativne reakcije. Izjavila je da ne bi imala ništa protiv da joj je kći lezbijka, ali da ne bi htjela da joj sin voli suprotan spol.

 

 

Все белое и снежное...очень люблю эту предновогоднюю атмосферу! Начинаем готовиться все к праздникам! Съёмки новогоднего огонька на #музыкапервого #скороновыйгод

A photo posted by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on

 

'Osudila bih ga jer vjerujem da pravi muškarac mora biti pravi muškarac. Bog je muškarca napravio zbog razmnožavanja, on je za mene podrška, snaga. Neću prihvatiti gay sina. Dvije djevojke zajedno, to nije isto kao dva muškarca zajedno. Hoću reći da nisam protiv homoseksualaca, samo hoću da moj sin bude pravi muškarac. Imam mnogo gay prijatelja i vjerujem da je bolje biti gay nego ubiti, krati ili biti navučen na drogu. Biti gay je malo bolje od toga', rekla je i šokirala LGBT zajednicu.

 

 

Я так хочу, чтобы лето не кончалось!!! #лето

A photo posted by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on

 

Djevojke iz benda t.A.T.u. snimile su šest albuma i to tri na ruskom i tri na engleskom jeziku, a njihov album '200 km/h in the Wrong Lane' je napravio veliki uspjeh širom svijeta.

Ipak, nakon nekoliko godina zajedničkog rada, objavile se da zbog osobnih razloga neće više raditi zajedno i svaka je krenula u solo karijeru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene