skoro pa ih nije bilo

John Stamos potvrdio glasine o blizankama Olsen iz 'Pune kuće'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkada je izašla vijest kako se snimaju nove epizode popularne TV serije fanovi su glavni svih detalja. Sada je otkriveno i još nešto...

Ujak Jesse kojeg je utjelovio glumac John Stamos gostovao je Foxovom okupljanju zvijezda, a kako se već naveliko snimaju novi nastavci serije 'Puna kuća' tj. 'Fuller House', nije mogao izbjeći pitanja o svojim kolegicama sa seta.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš su bili slatki! Zavoljeli smo ih kao preslatke blizance u "Punoj kući", a gotovo 30 godina kasnije su neprepoznatljivi, a više i ne glume

Puno se priča o tome hoće li se slavne sestre Olsen priključiti ekipi na novom setu, a sada je Stamos potvrdio i glasine, piše JustJarred. Naime, pisalo se kako je John htio da se blizankama da otkaz na setu kada su počeli raditi zajedno.

Preslatki blizanci iz 'Pune kuće' se vraćaju: Evo kako izgledaju danas

'To je donekle istina jer su blizanke Olsen jako puno plakale. Bilo je jako teško snimati. Onda su producenti donijeli nove crvenokose blizance, no s njima nije išlo pa su se Olsenice vratile na set', otkrio John koji se zahvaljujući svojem liku ujaka Jessieja i proslavio.

Zanimljivo je i da se na set vraćaju blizanci Nicky i Alex, djeca ujaka Jessieja i tete Becky (u pravom životu poznatiji su pod imenom Blake i Dylan Tuomy-Wilhoi). Radnja 'Fuller House' vrtit će se oko odrasle D.J. Tanner koja je u novim nastavcima udovica s dva sina. Većina originalne postave vraća se na male ekrane, a snima se već punom parom.

 

A photo posted by Movies / Gamer Snack Team.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene