441551
441551
441551
441551
441551

SESTRA SLAVNE PJEVAČICE 'Imala sam 16 godina, za trudnoću sam saznala na benzinskoj postaji'

  • , 27.06.2016., 14:55
  • Autor:
  • komentara

Jamie Lynn Spears želi izaći iz sjene svoje slavne sestre.

 
 
 
 
Jamie Lynn Spears (Foto: Getty)
Jamie Lynn Spears (Foto: Getty)

Jamie Lynn Spears željela je da svi znaju da je više od mlađe sestre Britney Spears. U dokumentarcu koji je snimila za TLC, Jamie se osvrnula na svoje djetinjstvo, ali i činjenicu da je postala majka sa svega 16 godina. Ljubav s ocem svoje djevojčice počela je kada je imala 14 godina, s mladićem kojeg je upoznala u crkvi. Iako je mislila da će trajati zauvijek, kaže Jamie, shvatila je da ništa od toga. Otkrila je u dokumentarcu detalje svoje tinejdžerske trudnoće.

Ipak, trudnoća se dogodila. 'Stalno sam povraćala. Prijateljica mi je rekla da sam možda trudna, pa sam odlučila napraviti test', prisjetila se Jamie. Kako nije željela napraviti test kod kuće, gdje su joj roditelji, napravila ga je na putu s nastupa. 'Otišla sam na benzinsku i napravila test na trudnoću. Nisam znala što se događa, a test je bio pozitivan', otkrila je mlađa sestra slavne Britney.

Roditelji nisu sjajno reagirali, no prihvatili su situaciju. Donijela je odluku da će roditi, a s ocem malene Maddy nije se vjenčala. Danas ljubi potpuno drugačijem muškarca, i sretna je s njim. Osim toga, kaže, danas je Maddy njena najbolja prijateljica, koju želi napraviti ponosnom.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se