Veliki uspjeh

Izniman talent: Hrvatica Mia Pećina osvojila svoju četvrtu Emmy nagradu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Produkcijski tim američke televizijske kuće NBC, u kojem je i jedina Hrvatica Mia Pećina, osvojio je prestižnu američku televizijsku nagradu Emmy.

Kao dio Outstanding Technical Teama za Olimpijadu u Sočiju Zagrepčanka Mia Pećina pokazala je izniman talent koji joj je osigurao četvrtu prestižnu nagradu Emmy.

Pogledaj i ovo Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 2 Ima važan zadatak Zrinka Cvitešić s prestižnog događaja u Ateni samo za Dnevnik Nove TV: "Posebna privilegija i neprocjenjivo iskustvo!"

'Presretna sam zbog nagrade. Biti dio pobjedničkog tima sjajan je osjećaj, ali i obveza da nastavim s profesionalnim poslovanjem i dalje. Sochi će mi zauvijek ostati u stvarno lijepom sjećanju, a sada se još i više radujem Olimpijskim igrama u Riu!', izjavila je producentica Mia Pećina.

Veliki uspjeh: Hrvatska producentica u utrci za svoju četvrtu Emmy nagradu

Mia je ostala zapažena i po suradnji s proslavljenim američkim redateljem i direktorom sportskog programa CBS-a hrvatskog porijekla Peterom Radovichem, dobitnikom više od 25 Emmya. U toj suradnji za dokumentarni film Game of Honor osvojila je čak tri nagrade Emmy, a producirala je i televizijski serijal Barakude, o našim zlatnim vaterpolistima.

Mia Pećina trenutno radi na pred-produkciji prvog regionalnog sportskog TV reality showa Fight of Nations čiji nas početak očekuje u proljeće 2016. Projekt radi u suradnji s američkim redateljem hrvatskog porijekla Marinom Skifićem koji je stvorio reality show Ultimate Fighter, na televiziji NBC trenutno jedan od vodećih reality projekata u Americi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene