Na HBO

'Igra prijestolja III' vraća se 1. travnja u 20:05 sati!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru 3. sezone fantastičnog dramskog spektakla Igra prijestolja, koji se na HBO vraća s deset novih nastavaka, u ponedjeljak 1. travnja u 20:05h. Novi nastavci emitirat će se ponedjeljkom u istom vremenskom terminu.

Dok se Zaljev Crnovode hladi, pobjednička strana učvršćuje moć i obnavlja Kraljev Grudobran. Ali novi pretendenti na Željezno prijestolje pojavljuju se na neočekivanim mjestima. Stari i novi likovi moraju se snalaziti sa zahtjevima obitelji, časti, ambicije, ljubavi i – prije svega – opstanka, dok se građanski rat Westerosa nastavlja i kroz jesen.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte prvi VIDEO Novi glumci, obrati i ljepote Hrvatske u hit TV seriji!

>> O hit seriji - 'Opasnosti vrebaju sa svih strana, a rizik je prevelik'

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, Igra prijestolja epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

>> Hit serija se vraća na male ekrane: 'Igra se podiže na viši nivo!'

Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađena serija vraća se s novih deset nastavaka i trećom sezonom u ponedjeljak 1. travnja u 20.05 h ekskluzivno na HBO-u, nakon čega slijede novi nastavci ponedjeljkom u isto vrijeme. Gledatelje će razveseliti prilika da u periodu od 1. do 28. travnja, putem internetske usluge videa na zahtjev HBO GO, bez dodatne naknade pogledaju prvi nastavak 3. sezone „Igre prijestolja“. Svi koji posjete www.hbogo.hr u tom periodu moći će uživati u seriji.

O trećoj sezoni ultrapopularne serije

Na početku treće sezone Lannisteri drže apsolutnu vlast u Kraljevu Grudobranu nakon što su porazili snage Stannisa Baratheona. No Robb Stark, Kralj na Sjeveru, i dalje kontrolira većinu Juga i još nije doživio poraz. Na dalekom Sjeveru Mance Rayder ujedinio je divljake u najveću vojsku koju je Westeros dosad vidio. Samo Noćna straža stoji između njega i Sedam Kraljevina, ali nitko ne zna što se dogodilo s njezinim vrhovnim zapovjednikom i snagama koje je poveo iza Zida.

>> Ovo je najtraženija serija na internetu!

Na drugoj obali Uskog mora Daenerys Targaryen – ponovno ujedinjena sa svoja tri mlada zmaja – kreće prema Zaljevu trgovaca robljem u potragu za brodovima koji će je vratiti u domovinu i saveznicima s čijom će je pomoći pokoriti.

U rujnu 2012. Igra prijestolja dobila je šest „Emmyja“, među kojima i onaj za umjetničku direkciju za serijal snimljen jednom kamerom (dijelila ga je s HBO-ovim „Carstvom poroka“), za kostimografiju, šminku u serijalu snimljenom jednom kamerom (bez maski), montažu zvuka, miks zvuka za humorističnu ili dramsku seriju (jednosatnu) i specijalne vizualne efekte.

U rujnu 2011. serija je dobila dva „Emmyja“ za najbolju najavnu špicu i najboljega sporednog glumca u dramskoj seriji Petera Dinklagea, koji je također dobio „Zlatni globus“ za najboljega sporednog glumca u seriji, mini-seriji i TV-filmu.

U stalnoj glumačkoj postavi Igre prijestolja ove se sezone nalaze:

dobitnik „Emmyja“ i „Zlatnog globusa“ Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Aidan Gillen (Petyr Maloprsti Baelish), Iain Glen (Jorah Mormont), Kit Harington (Jon Snow), Richard Madden (Robb Stark), Charles Dance (Tywin Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon) i mnogi drugi.


Novi članovi glumačke postave u trećoj sezoni su:

Ciarán Hinds (Mance Rayder), Diana Rigg (kneginja Olenna Tyrell), Mackenzie Crook (Orell), Clive Russell (Brynden Crna Riba Tully), Nathalie Emannuel (Missandei), Kerry Ingram (Shireen Baratheon), Paul Kaye (Thoros od Myra), Thomas Brodie-Sangster (Jojen Reed), Ellie Kendrick (Meera Reed), Richard Dormer (Beric Dondarrion), Kristofer Hivju (Tormund Orijaška Kob), Philip McGinley (Anguy), Tara Fitzgerald (Selyse Baratheon), Tobias Menzies (Edmure Tully), Anton Lesser (Qyburn), Ian McElhinney (Barristan Selmy), Michael McElhatton (Roose Bolton) i Noah Taylor (Locke).


Izvršni producenti Igre prijestolja su:

David Benioff, D. B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield; suizvršni producenti su Guymon Casady, Vince Gerardis, George R. R. Martin, Vanessa Taylor; a producenti su Chris Newman i Greg Spence.

Podsjećamo, premijera prvog nastavka serije Igra prijestolja III je 1. travnja 2013. u 20.05h na HBO-u, samo dan nakon američke premijere, dok će ostali nastavci slijediti ponedjeljkom.

Ekskluzivno, od 1. do 28. travnja, prvi nastavak 3. sezone „Igre prijestolja“ biti će dostupan bez dodatne naknade svim gledateljima, putem internetske usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji posjete www.hbogo.hr u tom periodu moći će uživati u seriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene