Otkrio Mešin

U finalu showa slijedi iznenađenje - zamijenit će se uloge!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svestranog Igora Mešina svake nedjelje gledamo u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Iskusan glumac i voditelj ugostio je našu ekipu u kazalištu Komedija i u ugodnom razgovoru otkrio mnogo toga što o njemu nismo znali.

Iako na prvi pogled djeluje vrlo ozbiljno, Igor Mešin čovjek je koji će se našaliti u pravom trenutku. Kaže da mu je u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" pripala lakša uloga - ona voditeljska. Natjecateljima je, tvrdi, bilo teže nego njemu i Reneu.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Filip Detelić - 1 "Da niste probali ovo doma!" Igoru i Filipu vratio se stari prijatelj, a uz njegovu pomoć izveli su čudo neviđeno: "Ovog nema ni u Harryju Potteru!"

Minea oduševila kao Jennifer Lopez u 10. epizodi 'Tvoje lice zvuči poznato' - Senzualna i fatalna!

'Bilo nam je izuzetno zabavno gledati njih kak se to oblače, šminkaju, to ujutro dolazak na posao je bio ko neki freak show je djelovalo, kad uđeš u šminku, više ne znaš s kim razgovaraš, ko ti se obraća... a nama dvojici je to bilo zabavno gledati onako sa strane', kaže Igor.

Transformacije su ga iznenađivale iz emisije u emisiju, a Baby Dooks kao Esma Redžepova na njega je ostavio poseban dojam. I njemu i kolegi Reneu u velikom se finalu, koje ćemo gledati za 10 dana, pružila prilika za transformaciju. Na nekoliko su minuta zamijenili uloge.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene