'robin??'

Hoće li internet 'eksplodirati' i zbog ove objave?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Justin Bieber je poznat kao veliki obožavatelj Batmana. Nedavno je od oca za 19. rođendan dobio i automobil u stilu tog superheroja. A sad postoji i naznaka kako bi upravo Bieber mogao postati Batmanova desna ruka - hrabri Robin!

Justin Bieber je na Instagramu objavio fotografiju kopije skripte filma Batman Vs. Superman. Ispod fotografije, na kojoj se vidi i on sam, napisao je: '#robin??'

I to je bilo dovoljno da se svijetom pronese glas kako postoji velika šansa da 19-godišnja kanadska glazbena zvijezda zaigra Robina, desnu ruku nepobjedivog Batmana, kojeg će u filmu utjeloviti Ben Affleck.

Pogledaj i ovo Ben Affleck, Jennifer Lopez Kako mu stoji? Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

>> Kakvi komentari! Tko bi rekao da ga toliki ljudi ne vole!

Podsjećamo, fanovi Batmana nisu s oduševljenjem dočekali odluku da upravo Affleck zaigra njihova omiljenog superjunaka. Čim je objavljena vijest o njegovom angažmanu, internet je naprosto 'eksplodirao'.

Društvene mreže su bile prepune kritika, verbalnih napada i peticija protiv slavnog glumca.

Još uvijek mu zamjeraju neuspjeh filma Daredevil iz 2003. godine, u kojem se okušao kao istoimeni superjunak, i to veoma neuspješno, prema mišljenju pripadnika strip supkulture.

Kako li će isti tek reagirati na Justina Biebera kao Robina, ukoliko uopće bude točna ova njegova objava na Instagramu... Hoće li internet 'eksplodirati' i zbog njega?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene