'Everything you didn't do'

Hoće li Filip Dizdar upoznati Jamieja Culluma?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Kad neće brdo Muhamedu, onda će Muhamed brdu', ova poznata izreka mogla bi se primijeniti i na Filipa Dizdara. Kada je vidio da je njegov najdraži živući glazbenik, engleski pop-jazz multiinstrumentalist, Jamie Cullum na svom Facebooku objavio nagradnu igru, odlučio je preuzeti stvari u svoje ruke.

Sve što je trebalo napraviti je obraditi Cullumovu pjesmu 'Everything you didn't do', a uradak koji se najviše svidi Cullumu, bit će nagrađen ulaznicama za njegov koncert po izboru i druženje u backstage-u.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar Čestitamo! Brat naše pjevačice Natali Dizdar podijelio sretne vijesti: ''Stvari su upravo postale ozbiljne!''

'Malo je glazbenika kojima se divim do te granice da su mi uzori, bar živi, ali kad bi morao odabrati jednog živog bio bi to Jamie Cullum' rekao je Filip. Simbolično je što je svoju obradu poslao na svoj rođendan. 'Znam da ne zvuči napeto kao dan s Rihannom ili, ne daj Bože, s Chrisom Brownom, ali meni je to daleko jedan od boljih poklona za rođendan', komentirao je Filip.

>>'Sve je bolje kad si tu': Filip Dizdar ima novi singl!

Svojom obradom pokazao je koliko je svestran. Ne samo da svira na električnoj gitari već i na klavijaturama, a u sve je ukomponirao pljeskanje, dvije mačke i Darth Vadera. Kako je to ispalo, pogledajte u videu. Filipu možete pružiti podršku na Facebook stranici Jamieja Culluma.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene