454900
454900
454900
454900
454900

OVAKO JE IZGLEDALA 90-ih Sigurno ne znate tko je ona

  • , 26.10.2016., 11:57
  • Autor:
  • komentara

Nacija je u glas pjevala s njom.

 
 
 
 
Hana Hegedušić (FOTO: Screenshot/YouTube)
Hana Hegedušić (FOTO: Screenshot/YouTube)

Ove nedjelje pred Hanom Hegedušić je još jedna transformacija i to ovog puta u Danijelu Martinović dok je bila pjevačica grupe Magazin.

No, ono što je posebno zanimljivo je to da Hana i Danijela imaju zajedničku prošlost. Naime, još kao djevojčica Hana je pjevala u spotu grupe Magazin "Mir, mir do neba" i tamo se susrela s Danijelom.

Hana Hegedušić (FOTO: Screenshot/YouTube)

"Bilo je to jako davno, snimali smo cijeli dan. Nije me impresioniralo snimanje spota s Magazinom jer sam ipak ja s tim ljudima rasla", rekla nam je Hana koja je u vrijeme snimanja spota imala 15 godina. U spotu pjeva i svira klavir, a kako je to izgledalo možete vidjeti u videu od 2:15 minute.

U šestoj epizodi showa Hana će otpjevati dvije različite Danijeline pjesme, ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom''.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr) - 4

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se