Neodoljivi mališan

'Milan svakim danom sve više nalikuje na mene'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakira i Gerard Pique žele najbolje za svoga sina baš kao svaki roditelji - slobodno vrijeme rezervirano je samo za obitelj.

Slavni par ima užurbane rasporede, no obitelj je na prvom mjestu. I dok nogometaš Barcelone Gerard Pique ne trenira, vrijeme provodi sa sinom jedincem. Maleni Milan prvi put je bio na jahanju, a njegov slavni tata je podijelio fotku na svojem Facebook profilu.

Pogledaj i ovo showbuzz Mali Milan 'Moj je sin više u avionu nego piloti'

Slavna Shakira se ne odvaja od sinčića, a cijela obitelj rado uživa u prirodi, vožnji biciklom, na izletima... baš kao i svaka druga obitelj.

>> Shakira i Milan bodrili su tatu Gerarda Piquea s tribina

'Milan sada već ima osam mjeseci i pravi je mali gospodin. Sve ga zanima, sve želi vidjeti i čuti, a tu je radoznalost definitivno naslijedio od svoje mame. Ja to jednostavno nemam u sebi, povučen sam i miran. No Milan svakim danom sve više nalikuje na mene. Ima moje oči, moj nos, dok je od mame naslijedio osmjeh', otkrio je Gerard koji priželjkuje još djece.

'Tek sada kada sam tata znam što znači voljeti. Nema ljepše stvari na svijetu nego promatrati dijete kako raste i kako se razvija', priznao je Shakirin zaručnik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene