farmeri

Tko se kome sviđa - Frcaju li već ljubavne iskre?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dio farmera dane provodi radno, dio se svađa u kuhinji, a dio špekulira tko se kome sviđa

Čini se kako Anamariju životinje bolje razumiju od nekih farmera, jer dok su Miriam i Ivica muzli kravu, Anamarija je s njom razgovarala. „Hoćeš li ti imati male teliće? Hoćeš li? Hoćeš imati male kraviće?“, pitala je Anamarija. Miriam se počela smijati zato što je Anamarija telad nazvala kravićima, ali to Anamariju nije omelo da nastavi razgovarati s kravom. Kazala joj je kako mora dati puno mlijeka za izradu sira koji bi ona mogla jesti jer ne jede svinjetinu, a koju jedu svi ostali farmeri. Usto, konstatirala je kako se i krava udebljala, baš kao i ona.

Sve o Farmi pratite i na službenoj stranici farma.dnevnik.hr

Pogledaj i ovo Saša Vujnović (Foto: PR) Potpuno iskren Tužna priča farmera Saše: ''Ni sam ne znam razloge zbog kojih je došlo do cijele te zavrzlame''

Dok je dio farmera bavio se farmerskim poslovima u staji i oko imanja, standardna postava u kuhinji vodila je borbu što kuhati. Anna koja je od početka showa zauzela vodeću ulogu za štednjakom, nakratko će se morati povući zbog bolova u kralježnici. Dok traje dogovor ulijeće im Josip i nagovara ih neka one odsad u potpunosti preuzmu kuhinju. „Možete vi preuzeti kužinu, razmislite o tome. I ajde ća. Preuzmi kužinu, lipo ti govorim. Poslušaj me ako hoćeš, ako ne, ne moraš!“ Unatoč tome što su Blaženka i Kristina glasno kazale kako se nijedan fizički posao ne može usporediti s poslovima u kuhinji, sve upućuje na to kako kuhinja i titula kuharice ipak nisu toliko beznačajne te da bi taj dio Farme uskoro mogao biti poprište borbe za prevlast između kuharica!

Ljubavne iskrice na Farmi

Dok ne obavljaju farmerske zadatke, ili dok se ne svađaju, naši farmeri vole se upustiti u razna špekuliranja. Čini se kako na Farmi počinju frcati prve ljubavne iskre.

Dvije farmerice komentirale su odnos Marije i Ivana te zaključile kako Mariji sviđa Ivan, no da ju on izbjegava. Sara smatra da ne može zavoditi na način na koji to radi: „Ivan je tip koji ima više u glavi nego što ćemo ti i ja imati za pet života! Mora biti malo pametnija u osvajanju.“, a Anamarija je kratko zaključila: „Marija nema ništa da zavede muškarca, jer je ona muškarac.“

Tko je kome zapeo za oko, tko će preuzeti vlast u kuhinji, a tko će postati ovotjedni sluga i sluškinja doznat ćemo u večerašnjoj epizodi od 20 sati na Novoj TV!
 

 

#farmahr Evo osvajača Ivice (došao na fotkanje u radnoj uniformi) i romantičarke Marije spremne za meditaciju Ma imamo super kandidate! :)

A photo posted by Farma - novi početak (@farma_hr) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene