Ljubimac žena

FOTO Kakva promjena! A nekad je nosio aparatić za zube...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da već godinama mami ženske uzdahe nije nikakva tajna, a nakon što je na SP-u pokazao i svoje drugo lice ženama je još i draži.

Cristiano Ronaldo je otišao kući, nema ga više na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ali svejedno se puno govori o njegovim humanim gestama za vrijeme SP-a.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Prvo je frizuru promijenio s izbrijanom crtom sa strane zbog dječaka koji je operirao tumor na mozgu, a zatim je procurilo kako nije htio zvati osiguranje kada je u svojoj hotelskoj sobi zatekao jednog navijača.

Da Ronaldo već godinama mami ženske uzdahe nije nikakva tajna, a nakon što je na SP-u pokazao i svoje drugo lice ženama je još i draži.

No, Ronaldo je prije samo desetak godina ženama bio gotovo neprimjetan.

Prije deset godina Ronaldo je bio dječarac s aparatićem za zube, tinejdžerski prištavim licem i masnom kosom.

Fotografija na kojoj se vidi Ronaldo dok je igrao u Portugalu prije nego se preselio u Manchester United danas izgleda potpuno nestvarno nakon što su žene diljem svijeta navikle na besprijekoran Ronaldov izgled – izbildane mišiće, uredno počupane obrve, savršenu frizuru i ten i osmijeh zlata vrijedan.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene