Finalisti Supertalenta

LUKINA MAMA U ŠOKU 'Ne vjerujemo da se to nama događa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvojica finalista Supertalenta oduševili publiku i žiri svojim talentima.

U jučerašnjoj, petoj emisiji Supertalenta, odlučivao je žiri, ali i publika. Mnoštvo glasova osiguralo je prolazak 13 - godišnjem Luki Piriću koji je nevjerojatnom brzinom složio Rubikovu kocku.U polufinalu je slagao čak šest kocki. Da je Luka nadareno dijete dokazao je, između ostalog, kada je improvizirao na licu mjesta i poklonio članici žirija kocku s vlastitim portretom.

Pogledaj i ovo showbuzz Petar Bruno Basić nakon proglašenja 'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Nemam riječi za sve što mi se dogodilo'

Ono što je s nogu oborilo publiku, ali i žiri je slaganje kocke zavezanih očiju. Njegov zbilja čudesan talent osigurao mu je prolazak u finale. No, prema riječima Lukine mame, Silviej Pirić, on se tome zbilja nije nadao. 'Luka mi je prije nastupa rekao da bi mu bilo najgore da bude četvrti. Nadao se da ce eventualno biti drugi, ali prvi. Tome se nije nadao'.

Luka za sada još ne zna što će pripremiti za sljedeću emisiju jer se još uvijek oporavlja od šoka i uzbuđenja oko samog prolaska u finale. 'Još ima nevjericu da je prošao. Svi smo pod dojmom. Toliko smo uzbuđeni, ponosni..Ne vjerujemo da se to nama događa', otkrila je presretna mama.

Svoju sreću i veselje ne skriva i Tomy Mihičanac. Njegov neuobičajeni talent, hodanje na rukama, članove žirija nije ostavio nimalo ravnodušnima. Štoviše, upravo su oni izglasali njegov daljni prolazak. 'Sretan sam . Puno mi to znači', rekao je Tomy. Budući da nam i nije zvučao pretjerano uzbuđeno, pitali smo ga je li očekivao pobjedu i koliko je zapravo sretan. 'Ne,ne, sretan sam jako, ali sam samo jako umoran. Nastup, put, uzbuđenje..sve me to iscrpilo.'

Podsjetimo, Tomy je porijeklom iz Hrvatske, ali od svoje devete godine živi i radi u Sloveniji. Tomya ćemo gledati u finalu, a hoće li izaći kao pobjednik nije htio prognozirati. 'Svi smo mi tamo supertalenti. Kaj bude bude'.


Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene