Nova serija

Feriha dobiva stipendiju na privatnom sveučilištu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Feriha, kći pazikuće i njezina majka Zehra žive u luksuznoj zgradi na Etileru i s nestrpljenjem iščekuju rezultate prijamnog ispita.

I dok fakultet za Ferihu i njezinu majku predstavlja ostvarenje svih snova vezanih uz budućnost, Ferihin brat blizanac Mehmet, koji nije nastavio školovanje nakon osnovne škole, i otac Riza, fatalist po prirodi, ne dijele njihovo oduševljenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Bajkovita ljubavna priča Feriha - uvjerljivo najgledanija turska serija malih ekrana!

Dok Mehmet s jedne strane potajno zavidi Ferihi, s druge primjećuje da njegova sestra blizanka čezne za raskošnim životom kakav vode oni ‘s gornjega kata’. Osim želje da upiše fakultet, u Ferihinu životu najvažnije mjesto zauzima Džansu, djevojka ‘s gornjega kata’ koja ima problematičan odnos sa svojom maćehom.

Kao i Feriha, Džansu nestrpljivo iščekuje rezultate prijamnog ispita. Napokon dolazi i taj veliki dan. Stipendija koju Feriha dobiva na istaknutom privatnom sveučilištu za nju će značiti početak posve drukčijeg života. Dok Ferihinu pozornost privlači šaroliko društvance, ona odjednom upada u fakultetsku ekipu koja se okuplja oko Emira Sarafoglua, naočitog plejboja. Feriha koja živi na Etileru i na fakultet odlazi u Džansinoj odjeći na prvi se pogled nimalo ne razlikuje od njih. I dok Feriha uživa u tom naličju sličnosti, iznenadan posjet njezina oca na faks uspostavit će svijet prepun laži koji će joj promijeniti život.

Dok Hande, koja već dugo ne uspijeva verbalizirati svoje osjećaje prema Emiru, uzima Ferihu na pik jer privuče Emirovu pozornost, Feriha sve dublje tone u laži. I dok se Ferihine laži jedna po jedna razotkrivaju, jedan pogrešan korak koji poduzima bit će okidač za poprište sukoba u malenom stanu pazikuće.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene