454768
454768
454768
454768
454768

JOSIPI POPUŠTAJU KOČNICE Tomislav ima opaki plan za nju!

  • , 25.10.2016., 13:36
  • Autor:
  • komentara

Farma je svaki dan sve napetija. Tomislav je u teškoj situaciji pa ga Mario nastoji usmjeriti.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR) - 5
Farma (Foto: PR) - 5

Situacija na farmi crvenih svakim danom sve je napetija, a kočnice polako počinju popuštati i Josipi. Kada ju je Barbara priupitala kako napreduje musaka koju je stavila peći, Josipa je odbrusila: "Ma, ne da mi se razmišljati više ni o kuhanju, ni o musaki." Barbara i Goran ostali su iznenađeni njezinom reakcijom i priupitali su je što je nju sada okrenulo. "Ne da mi se to piskutanje po kući. Ja nisam navikla živjeti u takvim uvjetima!", kazala je Josipa te aludirajući na Tomislava dodala: "Takvi smradovi kao on u stanju su svašta napraviti."

Farma (Foto: PR) - 8

Dok Josipa šizi na Tomislava, ni ne sluti da je on već smislio opaki plan za nju. "Josipa misli da ako Goran osvoji pola milijuna kuna, da će njoj dati pola iznosa. Ženo Božja, on bi te na cesti ostavio! Ako ja budem prvi duelist i birao, ona prva ide van odavde", otkrio je Tomislav koji smatra da Goran manipulira zajednicom te da je svoje pravo lice počeo pokazivati tek kada su prešli na Novu farmu. "Navečer on okupi svoje pijunčeke i priča protiv mene, a ja stojim tu na štali i kada sam ušao u kuću rekao sam im da tiše pričaju, da ih sve čujem. On s njima radi što hoće", komentirao je te dodao: "Ja sam iskočio iz tog broda, ne daj Bože da sam s njim u istom moru. Neka on još malo igricu igra, pustit ću ja njega. Njih troje su Goranovi piujunčići, ali bit će i moji!"

Farma (Foto: PR) - 7

Svoje brige Tomislav je povjerio Mariju koji mu je savjetovao da ne razbija glavu s tračevima i igricama te da će teško stvoriti situaciju u kojoj će svatko drugome reći u lice što misli. "Napeta je atmosfera, nije ti lako", zaključio je Mario.

Hoće li Mario uspjeti pomiriti Tomislava sa zajednicom, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Farma (Foto: PR) - 2

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se