457807
457807
457807
457807
457807

ŠTO SE DOGAĐA S NJIM? "Od jutra ništa ne radi, hoda po dvoru i drži ruke u džepu"

  • , 21.11.2016., 13:39
  • Autor:
  • komentara

Damir mu je savjetovao da uzme praktikum i uči ukoliko nema nikakvih poslova no ta ideja mu se nije svidjela.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR)
Farma (FOTO: PR)

Dok je jutro u dvanaestom tjednu showa farmerima započelo radno, Kristijanu kao da su sve lađe potonule. Iako farma iziskuje konstantan rad, bilo da je riječ o radovima oko kuće, ili oko životinja, Kristijan nije uspio pronaći ništa što bi mogao raditi. „Idem se malo prošetati, ne da mi se ništa, nemam što za raditi!“ požalio se Kristijan Damiru koji je meo ispred ulaza u kuću. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada!

Farma (FOTO: PR) - 6

Damir mu je savjetovao da uzme praktikum i uči ukoliko nema nikakvih poslova, no ni ta ideja nije se svidjela Kristijanu, pa je odlučio prošetati po farmi.
Kristijanovo prešetavanje primijetila je i Ankica upitavši ga sunča li se, no Kristijan nije bio raspoložen ni za razgovor, pa je odjurila Goranu požaliti se na njega. „Kiki nema nikakve zadatke, on od jutra ništa ne radi! Što on radi? Hoda po dvoru, drži ruke u džepu i ne zna kud bi sa sobom od dosade!“ rekla je Goranu koji je potom odjurio to reći Josipi. Uključi se odmah na Farmu.

Farma (FOTO: PR) - 1

No, čini se kako Josipa ima lijek za sve, pa tako i za Kristijanovu depresiju. „Pozovi gospodina Kikija! Cijelo jutro on šeta tako da će i on svoje odšetat!“ naredila je Josipa Goranu, a zatim je Kristijanu dala za zadatak da napravi doručak za farmere.

Zbog čega je Kristijanu palo raspoloženje te je li ga Josipa uspjela izvući iz depresije, provjerite u večerašnjoj emisiji Farme na Novoj TV!

Farma (FOTO: PR) - 5

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se