458097
458097
458097
458097
458097

DOSTA MU JE SVEGA "Govore mi da nemam svoje ja. Najbolje bi bilo da odem"

  • , 23.11.2016., 13:07
  • Autor:
  • komentara

Izgleda kako Gordanu sve više smeta Tomislavovo ponašanje te dodaje kako mu stvara pritisak.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR) - 2
Farma (FOTO: PR) - 2

Tomislav je uvjeren da je on ključna karika koja će, prema njegovim riječima, napraviti 'raspašoj' i izbaciti s farme sve one koji mu smetaju. Ne samo da do ludila dovodi Josipu, Antu i Gorana, već je počeo izluđivati i Gordana koji sve više postaje svjestan njihovih riječi da Tomislav upravlja njime. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

„Ljudi meni govore istinu, da nemam svoje ja, ali moram imati svoje ja. Ja sam Gazda farme i moja mora biti zadnja“ kazao je Gordan priznavši da i kao Gazda udovoljava svakome izuzev sebi. Izgleda kako Gordanu sve više smeta Tomislavovo ponašanje te dodaje kako mu stvara pritisak.

Farma (FOTO: PR) - 3

„Rekao bih da Tome ne poštuje nikoga na ovoj farmi, ni mene čak. Tome vrti sve, vrti njih, vrti mene, koristi sve to.“ osvrnuo se Gordan na njega i zaključio: „On koristi mene kao Gazdu da može činiti što hoće i onda oni drugi meni vrše pritisak da kako on meni može zapovijedati i da nemam svoje ja. Najbolje bi bilo da ja odem sutra i da me više nema ovdje radi tih stvari, jer on kao da je poludio!“ Svoja razmišljanja Gordan je podijelio s Josipom i Gordanom kod kojih je naišao na razumijevanje. Uključi se odmah na Farmu.

Farma (FOTO: PR) - 1

Priznao je Josipi da će morati na Sajam voditi Tomislava i Kristijana kako ne bi izbila svađa među njima. „Kad bi ja danas rekao da Ankica ide, to bi bio kaos. Znaš što bi bilo, on bi se naljutio i ne bi htio pričati sa mnom!“ priznao joj je Gordan. Josipa mu je odgovorila da sve razumije i da se ne brine, a Goran mu je rekao da mu se mora usprotiviti: „Pogledaj se koliki si, pa možeš nas sve ovdje pomlatiti! Gordane, nemoj misliti da ti solim pamet, ali trebaš se trgnuti!“ Što je to točno izbacilo Gordana iz takta i zbog čega mu se Tomislav zamjerio, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Farma (FOTO: PR) - 2

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se