Slomljeni farmer

DOSTA MU JE SVEGA "Govore mi da nemam svoje ja. Najbolje bi bilo da odem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako Gordanu sve više smeta Tomislavovo ponašanje te dodaje kako mu stvara pritisak.

Tomislav je uvjeren da je on ključna karika koja će, prema njegovim riječima, napraviti 'raspašoj' i izbaciti s farme sve one koji mu smetaju. Ne samo da do ludila dovodi Josipu, Antu i Gorana, već je počeo izluđivati i Gordana koji sve više postaje svjestan njihovih riječi da Tomislav upravlja njime. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

„Ljudi meni govore istinu, da nemam svoje ja, ali moram imati svoje ja. Ja sam Gazda farme i moja mora biti zadnja“ kazao je Gordan priznavši da i kao Gazda udovoljava svakome izuzev sebi. Izgleda kako Gordanu sve više smeta Tomislavovo ponašanje te dodaje kako mu stvara pritisak.

„Rekao bih da Tome ne poštuje nikoga na ovoj farmi, ni mene čak. Tome vrti sve, vrti njih, vrti mene, koristi sve to.“ osvrnuo se Gordan na njega i zaključio: „On koristi mene kao Gazdu da može činiti što hoće i onda oni drugi meni vrše pritisak da kako on meni može zapovijedati i da nemam svoje ja. Najbolje bi bilo da ja odem sutra i da me više nema ovdje radi tih stvari, jer on kao da je poludio!“ Svoja razmišljanja Gordan je podijelio s Josipom i Gordanom kod kojih je naišao na razumijevanje. Uključi se odmah na Farmu.

Priznao je Josipi da će morati na Sajam voditi Tomislava i Kristijana kako ne bi izbila svađa među njima. „Kad bi ja danas rekao da Ankica ide, to bi bio kaos. Znaš što bi bilo, on bi se naljutio i ne bi htio pričati sa mnom!“ priznao joj je Gordan. Josipa mu je odgovorila da sve razumije i da se ne brine, a Goran mu je rekao da mu se mora usprotiviti: „Pogledaj se koliki si, pa možeš nas sve ovdje pomlatiti! Gordane, nemoj misliti da ti solim pamet, ali trebaš se trgnuti!“ Što je to točno izbacilo Gordana iz takta i zbog čega mu se Tomislav zamjerio, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene