KAO PAS I MAČKA

Gordan razbjesnio Jasminu: ''Nije se rodio taj koji me može imati!“

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gordan i Jasmina nikako ne mogu pronaći zajednički jezik.

Jasmina i Gordan nikako na zelenu granu. Dok su jedan dan najbolji prijatelji, već drugog reže jedno na drugo poput psa i mačke. Nakon što ju je Gordan ražestio svojim uznemirenim ponašanjem, za koje Jasmina tvrdi da se ponavlja iz tjedna u tjedan, požalila se Darku i Danieli. „Ako ste primijetili, on se uvijek uznemiri točno pred izvršenje tjednog zadatka. On je već vani, njemu ne treba narukvica. Ja mu velim pusti me i kuham, a on meni nabraja i nabraja“, kazala im je. Požalila se i da Gordan, kada ga netko uvrijedi, samo šuti, dok jedino njoj zna odgovoriti, je zna da će mu ona svaki put oprostiti. „Ma rekao sam ti da on u sebi nema muškosti", poručio joj je Darko.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

U poštanskom sandučiću farmere su dočekala pisma obitelji, a pismo Jasminine sestre izazvalo je burnu raspravu. „Uzme moje pismo da pročita kako je moja sestra iz zezancije napisala kao dovedi nam šogija. On se obradovao, to je to. Ma što ti sebi umišljaš? On se vidi - svadba", nastavila je Jasmina prepričavati Darku i zaključila da joj druga polovica u životu ne treba. „Ja ti se kunem Domi, ja ako jednom nisam rekla da, kojem sam trebala, nit me tko može imati, nit me tko može zadržati. Nitko, niti jedan. Evo nije se rodio.“ kazala je odrješito Jasmina i dodala: „Ja ću radije biti stara bakica s trajnom, stavim roza ruž, ceker i idem na zabave i proslave. Zapamti me, takva ću biti. I te fore nisi se do sada udala. Ma za koga da se udam? Za pijandure, za maltretiranja?"

S puno razumijevanja kimao je glavom Darko i zaključio: „Ma to su takve budale znaš, koje su isto tako prošle u životu. Ti se nisi udala, pa kako što, pa udaj se. Pa udaj se ti još šesnaest puta ako hoćeš".

Tko je još sve dobio pismo obitelji te kakve su bile reakcije, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene