Tuga i nevjerica

ŠOK NA FARMI Zbog bolesti u obitelji Farma ostaje bez jednog kandiata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nažalost je moj boravak ovdje na farmi prošao i okrećem se prioritetima, kazala je farmerica i ostavila sve u šoku.

Nakon što je Mentor Joža obišao imanje s Goranom, potražio je Danielu kako bi joj prenio, nažalost, tužnu vijest. Mentor je tako kazao Danieli da joj se majka razboljela te da je na njoj da odluči želi li ostati na farmi ili otići.

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

„Znam kakva je situacija, nisam se nadala sad tome.“ rekla mu je Daniela ne dvojeći o svom odlasku. Da odlazi, najprije je rekla Barbari i Kristijanu ostavivši ih u šoku. „Ovo je samo igra. Držite se zajedno, nemojte se svađati!" poručila im je.

„Nažalost je moj boravak ovdje na farmi prošao i okrećem se prioritetima, djeci i kući svojoj. Ovo je stvarno bila najveća avantura u mom životu, što sam imala svoje farmere, što sam našla prijateljstvo.“ izjavila je Daniela i zaključila: „Najviše sam našla sebe. U vanjskom životu sam uvijek bježala, a ovdje nemaš gdje pobjeći. Ja sam njima rekla odavno: mi igramo jedan šah, moramo igrati šah-mat. Moraju doći do kraja.“

Osim Kristijana, Darka i Tomislava, tužna je bila i Barbara. „Stvorila mi se knedla u grlu, očekivala sam da će na kraju reći da se šali. Sve nas je to pogodilo.“ kazala je. Nakon prvotnog šoka uslijedile su kalkulacije o dijeljenju šibica, jer ukoliko Darko postane prvi duelist, nakon dvoboja postat će Gazda farme, a ukoliko Ankica dobije više šibica od farmera, titula Gazdarice pripast će njoj. Dok Goran, Ante i Josipa žele Ankicu za Gazdaricu, ostali farmeri žele Darka.

No, povratnik Damir ni sam nije siguran kome bi dao šibicu. „Ako Ana postane Gazdarica, onda stari ide doma idući tjedan. Iza toga idu ili Tomo ili Kiki. I mi smo tu još ovdje tri tjedna, najmanje“ uvjeravao je Goran Damira. „Ja bih htio Domiju vratiti. Dati Ani šibicu da ide u dvoboj, da ne bude Domi Gazda“, kazao je Damir, ali ni u to nije siguran. „Moram na papir staviti čisto da vidim kako to bude išlo. Ali ne, neću Domija staviti da on bude Gazda. Onda automatski imam zaštićenog Tomislava, Gordana i njega. Znači već sam tu u igri za duel“, zaključio je Damir.

Kako bi zadovoljio i Tomislava i Gorana, Damir je smislio svoju taktiku. „Ako Domi ide u dvoboj onda će uzeti jednoga od vas dvoje. Ti ćeš biti Gazda onda za dva tjedna i Kikija i mene ćeš uzeti za svoje i opet nas troje ne možemo biti nominirani. I onda idemo na njih kužiš. Mi moramo staviti Anu kao Gazdaricu sada i onda sljedeći tjedan ide Domi van“, objašnjavao je Damir Tomislavu i Kristijanu.

Planovi su se promijenili i Darku koji je namjeravao ovoga tjedna izaći van prepustivši dvoboj drugom duelistu. „Ako bude Ankica prvi duelist, onda je to opet druga igra. Obzirom da dobro poznajem Ankicu, Ankica je u stanju svašta napraviti. Ja vjerujem da ako ona postane prvi duelist, da će se ona osvetiti nama zelenima.“ komentirao je Darko novonastalu situaciju i dodao: „Danielinim odlaskom će se stvari jako zakomplicirati. U ovom trenutku ni ja sam nisam normalan u odnosu da sam i ja sam htio izaći.“

Farmeri su se na dan Svih svetih prisjetili svojih najbližih koji su ih napustili. Okupili su se kako bi se pomolili i zapalili svijeću. „Ova lučica je samo dio ljubavi koju mi šaljemo njima na ono mjesto gdje jesu. Neka im je laka zemlja. Počivali u miru Božjem. Amen“, kazao je Darko.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene