456207
456207
456207
456207
456207

PONOVNO ZAJEDNO "Ona je njemu samo ljubavnica za skupljanje poena"

  • , 07.11.2016., 12:17
  • Autor:
  • komentara

„Dobit ćeš opomenu!“ kazao joj je Ante nakon što se zorom Barbara vratila na Staru farmu.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR)
Farma (FOTO: PR)

Nakon ljubavnog brodoloma, Tomislav i Barbara ponovno su zajedno. Iako su im njihovi farmeri prognozirali kraj farmerske ljubavi, ovo dvoje farmera sve ih je iznenadilo, posebice kada su otkrili da Barbara nije spavala na Staroj farmi gdje žive nadničari, već na Novoj farmi zajedno s Gazdom Tomislavom.

Farma (FOTO: PR)

„Dobit ćeš opomenu!“ kazao joj je Ante nakon što se zorom Barbara vratila na Staru farmu. „Prije kad smo bili tamo si mogla, a sada moraš spavati ovdje“ dodao je Ante.

Njihovu vezu prokomentirao je drugi ljubavni par na farmi, Josipa i Goran. Josipa je rekla Goranu kako smatra da Tomislav s Barbarom samo skuplja 'poene' te zaključila: „Nikad oni neće biti skupa.To ti Josipa garantira, jer znaš zašto? On je njoj najveći domet“.

Farma (FOTO: PR)

Josipa je također dodala i da je Tomislav najzgodniji i najbolji, s ponašanjem kakvog ima, kaže, nikad ga ne bi pogledala. „Ja sam osoba koja ima svoju riječ i svoj karakter!“ dodala je, a Goran je kazao da je i on takav.

Je li Barbara Tomislavu, kako Josipa kaže, samo ljubavnica za skupljanje poena ili se radi o pravoj ljubavi, ne propustite doznati u narednim epizodama Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se