Barakude

FOTO Zato volimo vaterpolo: Gola, mišićava tijela koja oduzimaju dah!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski vaterpolski reprezentativci pravo su osvježenje u vrućim ljetnim danima...

Savršeno građeni ljepotani u centru su pažnje gdje god se pojave, a posljednjih dana na pripremama u Rijeci njihovi su naporni treninzi pravi melem za oči brojnih znatiželjnika. Naravno, riječ je o Barakudama, koji se pripremaju za Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. do 27. srpnja.

Pogledaj i ovo Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. fotke koje će vam popraviti dan! Naše Barakude za kalendar su se primili kućanskih poslova, a jasno je zašto su svi primjerci rasprodani u rekordnom roku!

'U tijeku smo završnih priprema pred odlazak u Atenu na još jedan pripremni turnir te skorašnje Europsko prvenstvo. Posljednjih se dana u Rijeci i Opatiji osjećamo sjajno iako su treninzi naporni i zahtjevni, a podrška naših navijača je zaista dobar poticaj da dajemo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Budimpešti', izjavio je Luka Bukić.

Uz Barakude, brojne filmove i nove serije ne propustite još jedno uzbudljivo ljeto na NOVOJ TV i DOMA TV-u

Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi, pod vodstvom Pere Kuterovca, atraktivni su za brojne obožavatelje s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.

'Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku koja je zaista blizu. Igrati za domovinu poseban je osjećaj i odgovornost, a želja za osvajanjem novih medalja u nama je veća nego ikad', izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka.

Vaterpolisti su nedavno zajedno s navijačima snimili kampanju 'Hvala Vam', a ovog ljeta, uz Europsko prvenstvo, naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu.

Dokumentarni serijal 'Barakude' kreće 6. srpnja na Novoj TV i emitira se u pet nastavaka. 

Oni su heroji koji su više puta zlatom obasjali našu zemlju i izazvali ponos u svakom od nas. Hrvatska vaterpolo reprezentacija naša je najtrofejnija reprezentacija, ali ima li vaterpolo doista status koji zaslužuje?

Odgovor na to pitanje u svom jedinstvenom projektu traži proslavljeni američki redatelj i producent hrvatskog podrijetla Peter Radovich. Kreativni direktor sportskog programa CBS-a, koji je u svojoj bogatoj karijeri osvojio čak 28 Emmyja, naše vaterpoliste odlučio je predstaviti kako to još nitko do sad nije napravio. TV serijal 'Barakude' prvi je Radovichev projekt u Hrvatskoj, a kroz seriju od pet dokumentarnih filmova donosi osobne priče naših zlatnih vaterpolista koji su po prvi puta u potpunosti otvorili vrata svojih domova i svojih života. Izuzetnom produkcijom prema najvišim svjetskim standardima TV serijal 'Barakude' uvodi nas u hrvatskoj publici neotkriven svijet naše najtrofejnije reprezentacije.

Više od dvije godine ekipa snimatelja pratila je naše zlatne heroje i tijekom njihovog sportskog dijela života, ali i onog osobnog, a kao rezultat tu je dokumentarni spektakl, serija prepuna emocija u američko-hrvatskoj produkciji koja prikazuje naše vaterpolske junake u novom svjetlu.

Ideja o dokumentarcu 'Barakude' rodila se nakon što su hrvatski vaterpolisti osvojili olimpijsko zlato, čime je stavljena točka na i četverogodišnjeg ciklusa pobjeda na svim svjetskim natjecanjima, te odlazak legendarnog izbornika Ratka Rudića i nekoliko ključnih igrača iz reprezentacije.

U prvom nastavku upoznajemo nekoliko igrača reprezentacije, kondicionog trenera, upoznajemo sam sport i svu njegovu fizičku i psihičku težinu.

U svim epizodama serijala pratimo igrače u bazenu i na treninzima – ali ono najbitnije je da ih upoznajemo i kroz privatne živote, saznajemo kako žive naši heroji kada nisu u bazenu, upoznajemo njihove prijatelje i rodbinu. Kroz sve epizode se provlači i najveći problem reprezentacije – nedovoljna podrška ovog sporta na nivou države, ministarstva, ali i sponzora. Ako se uskoro nešto ne promjeni u općenitom odnosu prema ovom sportu, novi naraštaji neće imati mogućnosti zaigrati ovaj sport na sljedećim Olimpijadama, Svjetskim prvenstvima niti Europskim prvenstvima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene