utjecajna blogerica

OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJE Ella Dvornik razriješila misterij online zarade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je danas u samom vrhu britanskih blogera, put do uspjeha nije bio nimalo lak.

Ella Dvornik tijekom proteklih nekoliko godina postala je jedna od najutjecajnijih osoba na društvenim mrežama. Svoju konstantnu prisutnost poduzetna kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika odlučila je i unovčiti. No koliko doista zarađuje od društvenih mreža Ella je tek sada otkrila na predavanju koje je održala studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Ella Dvornik ove bi godine od svog bloga mogla zaraditi i pola milijuna kuna, za što su joj, kako kaže, nužna četiri jaka sponzora i 16 objava mjesečno. Ipak, priznaje put do uspjeha nije bio posut ružama, a kako kaže njezino prezime na putu k blogerskom uspjehu nije značilo ništa.

"Probudila sam se na svoj rođendan i odlučila napraviti plan za sljedećih pet godina. Shvatila sam da volim putovati i pisati te da nema mnogo takvih blogova pa sam odlučila da ću se time baviti. No, to je prilično skupo ako vas u početku nitko ne sponzorira. Kako sam ja bila nepoznata nitko nije želio financirati moje putovanje, jer su znali da nemam ni čitatelje mog bloga. Tako da sam u početku sve financirala sama. Nakon godinu dana htjela sam već odustati jer mi se činilo da je riječ o neisplativom poslu, ali sam se prijavila na UK Blog Awards i kada je moj blog proglašen jednim od tri najbolja, sve se promijenilo i počele su stizati brojne ponude. Sada mi plaćaju da putujem i o tome pišem i to na neke od najljepših lokacija na svijetu", kazala je Ella za Glas Slavonije.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene