Mladi i uspješni

Dubrovačka grupa Silente snimila novi spot za hit 'Morski ljudi, morske žene'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna dubrovačka glazbena atrakcija Silente ovih je dana snimila novi spot za hit singl Morski ljudi, morske žene s kojim će se javnosti predstaviti na nadolazećem CMC festivalu. Dubrovčani su nominirani ove godine i za prestižnu nagradu Porin u kategorijama pop albuma i debitanta godine.

Nastavljajući tradiciju da svaka odlična pjesma mora imati i odličan videospot Silente je još jednom udružio snage sa poznatim glumcem, redateljem i producentom Dejanom Aćimovićem. Kao kulisu za snimanje spota Morski ljudi, morske žene iskoristili su kamenolom u okolici Samobora i obližnju pilanu. Premijera novog spota dubrovačke grupe očekuje se sredinom svibnja. Kao i na prethodnim spotovima i ovoga puta su Dejanu „asistirali“ stalni suradnici direktor fotografije Dario Hacek, montažer Vlado Gojun i producentica Tatjana Aćimović.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić estrada na okupu Crveni tepih za domaće glazbenike: ''Podržavam da se uvijek ovako pojavim i sviđa mi se što se mogu ovako glamurozno obući''

Silente: 'Ovo je definitivno vrhunac našeg dosadašnjeg rada'

'Ponekad nam se čini da će nas Dejanov perfekcionizam skroz iscrpiti, ali naučili smo se dati mu puno povjerenje i ne postavljati suvišna pitanja. Tako radimo najbrže i najuspješnije, a krajnji rezultat uvijek nadmašuje naše najboljih snove!', glas su istaknuli Sanin i Tibor Karamehmedović iz Silentea.

Da podsjetimo Dejan je snimio i prethodna dva spota Terca na tišinu i Još jednom te je izuzetno puno napravio za afirmaciju ovog mladog benda iz Dubrovnika. Svaku pruženu priliku bend je vratio tako da su još jače „zasukali rukave“, nedavno su pokrenuli i web stranicu silente.hr na kojoj posebno ističemo izuzetno velik broj predstojećih koncerata.

Predstojeći koncerti grupe Silente:

01.5. @ 22 sata - Dubrovnik, Eastwest beach club
02.5. @ 21 sat - Gospić, Highlanders pub
03.5. @ 20 sati - Zadar, Forum – u sklopu „Wings for Life World Run“
09.5. @ 23 sata - Split, Vanilla Bar
16.5. @ 22 sata - Zagreb, Vintage Industrial Bar
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene