Hrabra odluka

Maloljetna hollywoodska zvijezda postala prostitutka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

17- holivudska zvijezda Chloë Grace Moertz ('Kick Ass', 'Oblaci nad Sils Marijom' 'Hugo') postala je prostitutka!

Riječ je o njezinoj najnovijoj ulozi u nadolazećem akcijskom trileru 'Pravednik' u kojem glumi uz bok dvostrukom dobitniku prestižne nagrade Oscar Denzelu Washingtonu. Novi film redatelja Antoinea Fuque („Dan obuke“) u domaća kina i IMAX dolazi već ovoga četvrtka, 25. rujna, a Dnevnik.hr ovim putem donosi vam ekskluzivni prilog o snimanju filma.

Pogledaj i ovo Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Malo bizarno U vezi je s još jednom djevojkom koja nalikuje na njegovu majku, nekad je čak radila i kao njezina dvojnica

Što se događalo u godini života slavnog gitarista Jimmy Hendrixa - dok još nije bio slavan?

Chloë Grace Moretz počela je glumiti još u dobi od 7 godina, a u posljednjem desetljeću već je ostvarila niz zapaženih uloga u filmovima „Kick Ass“, „Kuća debele mame 2“, „Oko“, „500 dana ljubavi“, „Hugo“, „Carrie“ kao i u televizijskim serijama „Kućanice“, „Prljavi seksi novac“ i „Televizijska posla“.

Premda je lik prostitutke Teri koji Chloë tumači u akcijskom trileru „Pravednik“ u originalnoj verziji scenarija bio napisan za stariju žensku osobu, mlada glumica toliko je impresionirala redatelja Antoinea Fuquu da je ovaj odmah odlučio promijeniti taj dio scenarija i dodijeliti joj ulogu.

U prilogu možete pogledati kako se Moretz snašla kao Teri, kako se pripremala za ulogu prostitutke te što o njoj imaju za reći redatelj, glavni glumac Denzel Washington i ostali članovi filmske ekipe te pogledati ekskluzivne isječke iz ovog nadolazećeg akcijskog trilera koji se u hrvatskim kinima i IMAX-u počinje prikazivati već ovog četvrtka.

Povodom početka prikazivanja ovog akcijskog trilera Cineplexx kina 25.9. u 20 sati organiziraju Men's Night . Naime svi koji kupe kinoulaznice za Pravednika za projekcije u navedenom terminu uz odličan film očekuje magazin na dar i gratis pivo! Požurite jer ulaznice su u pretprodaji, a više detalja možete saznati na službenoj stranici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene