458181
458181
458181
458181
458181

PRIČA KOJA MAMI SUZE, A DAJE NADU Nevjerojatna životna borba bivše manekenke

  • , 24.11.2016., 11:50
  • Autor:
  • komentara

Javno je progovorila o svojoj bolesti u nadi da će njeno iskustvo pomoći nekoj drugoj ženi.

 
 
 
 
Dijana Milojković Karić (Screnshoot: Instagram)
Dijana Milojković Karić (Screnshoot: Instagram)

Prije svega godinu dana srpska manekenka Dijana Milojković Karić ni u najluđim snovima nije zamišljala u kojem smjeru će krenuti njezin život. Sve se promijenilo nakon saznanja da ima rak maternice, a samo par mjeseci nakon toga i metastaze u limfnim žljezdama – u abdomenu i vratu. Uspješnu karijeru modela zamijenila je odlascima na terapije koji su sada završili. U prosincu bi trebala saznati rezultate liječenja . ''Završila sam s terapijama i sada sam u fazi mirovanja. U prosincu imam kontrolu, ali sam uvjerena da će rezultati biti pozitivni'', prenose srpski mediji.

Dijana Milojković Karić (Screnshoot: Instagram)

Uvjerena je bila u to od samog početka jer bi u protivnom pokleknula i predala se toj opakoj bolesti. ''Tog dana kad sam otkrila da sam bolesna, bila sam u teretani, istrčala sam devet kilometara. A nisam imala nikakve simptome. Ja na to gledam kao na neku jaču upalu. Svjesna sam svega, doktori su mislili da nisam bila svjesna dijagnoze, ali neću imati ništa od toga da očajavam'', rekla je bivša Miss sporta Srbije.

Hrabra Dijana nije se uplašila strašne dijagnoze. Neustrašiva lavica kompletno je promijenila način prehrane.''Oduvijek sam bila psihički stabilna osoba i mislim da mi je to pomoglo. Nisam znala koliko sam jaka dok mi se ovo nije dogodilo. Svima koji su u sličnoj situaciji, rekla bih da je psiha najbitnija'', rekla je Dijana koja je odlučila pomoći ne samo sebi, već i drugima u borbi sa zloćudnom bolesti.

Pokrenula je blog Dijana's life. ''Znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim svoja iskustva podijeliti s vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva vaša pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići', najavila je Dijana u svom videu.

Iako je Dijana snažna i hrabra, u borbi s teškom bolešću prati je njezin suprug. Nakon što je izgubila kosu, njezin suprug Stefan je isto obrijao glavu.

 

Sve dok te bude imalo, ja se ne plasim ni malo, ja se ne plašim nikoga!!!!!

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć (@karic_dijana) on

Njegova podrška znači joj sve na svijetu, a međusobnu ljubav javno pokazuju na društvenim mrežama.

 

.

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć (@karic_dijana) on

 

Srecan rodjendan mojoj ljubavi, mojoj podrsci, mom najboljem drugu, mom najboljem mužiću!

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se