Koji genije!

UMRIJET ĆETE OD SMIJEHA Dječak oduševio svojim odgovorom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odgovor je zatekao i samu Ellen koja je dječakovu fantastičnu reakciju podijelila s cijelim svijetom.

Talentirani klinci ne prestaju oduševljavati u showu Ellen DeGeneres. Posljedni gost slavne Ellen oduševio je voditeljicu, ali i čitavu Ameriku svojim fantastičnim odgovorom. Devetogodišnji Britton tek se vratio s puta u Los Angelesu gdje se družio s najpoznatijim iluzionistom Davidom Copperfieldom.

Pogledaj i ovo Princ Harry Odlučila se pojaviti Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

Na pitanje kako je bilo u Vegasu, Britton je voditeljici odgovorio "Reći ću ti samo jednu stvar. Što se dogodi u Vegasu ostaje u Vegasu", kazao je šarmantni dječak i nasmijao do suza publiku. Oduševljena je ostala i sama Elen koja je isječak iz emisije podijelila na svom Instagramu.

 

I asked Britton about his trip to Las Vegas. My mistake. #QuoteofTheShow

A video posted by Ellen (@theellenshow) on

 Video je u svega nekoliko sati pogledalo gotovo milijun i pol ljudi. Ne sumnjamo, pred nama je još jedan hit koji će kružiti internetom!

Podsjetimo, maleni Britton gostovao je u showu nakon preslatkog četverogodišnjaka Tavarisa, koji je osvojio Amerikance svojim plesnim pokretima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene