449814
449814
449814
449814
449814

DAMIR KEDŽO O OPERACIJI ČELJUSTI: 'Slušao sam svakakve laži o sebi'

  • , 12.09.2016., 17:23
  • Autor:
  • komentara

Nakon što je operacija tek završila o Damiru Kedži su krenule kružiti brojne glasine pa tako da je u biti operirao usta.

 
 
 
 
Damir Kedžo (Foto:PR)
Damir Kedžo (Foto:PR)

Sredinom prošle godine pjevač Damir Kedžo odlučio se na veliki korak – operacija čeljusti.
Spremao sam se na tu operaciju sedam godina, javljam vam se da ne čujete od drugih izvora i da se diže velika medijska prašina oko toga', poručio je Damir putem Facebook videa prije same operacije, a više od godinu dana nakon toga, Damir priznaje da mu se život skroz promijenio.

Nakon što je operacija tek završila o njemu su krenule kružiti brojne glasine pa tako da je u biti operirao usta.

Damir Kedžo (Foto: Maja Kljaja)

'Nakon operacije morao sam se vratiti u svoj posao brzo nakon jer su počele probe za Mamma Miu. Dakle, u javnost sam se vratio jedno mjesec dana prije nego što sam trebao i još sam bio nateknut od cijele operacije i zbog toga su mi usnice bile veće. Slušao sam svakakve laži o sebi i te su me izmišljotine o operaciji usnica toliko živcirale da sam jednog dana htio nazvati medije i reći da idem na rendgen da se vidi da to nije istina, da su to sve laži. Onda sam stao i skulirao se i rekao sam sebi da nije bitno tko što misli, ja živim svoj život najnormalnije što mogu u ovom vremenu koje je potpuno poludjelo tako da me baš boli briga što će tko misliti', rekao je Kedžo.

Odluka o operaciji bila je jedna od najvećih u životu.

Damir Kedžo (Foto: Maja Kljaja)


 

'Život mi se promijenio jer mi se fizički izgled potpuno promijenio. Nisam mogao jesti mjesec dana kako treba, nisam mogao micati usta, pio sam isključivo tekuću hranu i nije mi bilo lako. Ja sam onaj tip koji jako voli jesti pa sam prije operacije sumanuto jeo i udebljao se 13 kila, a onda sam u mjesec dana nakon operacije sve to skinuo', kaže Kendžo koji niti trenutka nije požalio svoju operaciju.

'Bila je to velika odluka jer sam se riješio velike mane koju sam imao, imao sam iznimno velike probleme sa zubima. Nakon operacije sam konačno počeo normalno jesti. Najveće veselje mi je bilo kad sam par mjeseci nakon operacije kupio komad pizze i zagrizao ga. Tad sam prvi puta vidio svoj normalni zagriz jer sam do tada žvakao hranu sa samo tri zuba. I sada jednostavno uživam u hrani i žvakanju', priznaje simpatični Kedžo koji ne skriva svoje uzbuđenje oko nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Damir Kedžo (FOTO: LA VIE za Riječke stepenice)

Osim u transformacija Damira Kedže, uživat ćemo i u nevjerojatnim transformacijama Hane Hegedušić, Lane Jurčević, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Ane Maras Harmander.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se