Život mu se promijenio

DAMIR KEDŽO O OPERACIJI ČELJUSTI: 'Slušao sam svakakve laži o sebi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je operacija tek završila o Damiru Kedži su krenule kružiti brojne glasine pa tako da je u biti operirao usta.

Sredinom prošle godine pjevač Damir Kedžo odlučio se na veliki korak – operacija čeljusti.
Spremao sam se na tu operaciju sedam godina, javljam vam se da ne čujete od drugih izvora i da se diže velika medijska prašina oko toga', poručio je Damir putem Facebook videa prije same operacije, a više od godinu dana nakon toga, Damir priznaje da mu se život skroz promijenio.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Nakon što je operacija tek završila o njemu su krenule kružiti brojne glasine pa tako da je u biti operirao usta.

'Nakon operacije morao sam se vratiti u svoj posao brzo nakon jer su počele probe za Mamma Miu. Dakle, u javnost sam se vratio jedno mjesec dana prije nego što sam trebao i još sam bio nateknut od cijele operacije i zbog toga su mi usnice bile veće. Slušao sam svakakve laži o sebi i te su me izmišljotine o operaciji usnica toliko živcirale da sam jednog dana htio nazvati medije i reći da idem na rendgen da se vidi da to nije istina, da su to sve laži. Onda sam stao i skulirao se i rekao sam sebi da nije bitno tko što misli, ja živim svoj život najnormalnije što mogu u ovom vremenu koje je potpuno poludjelo tako da me baš boli briga što će tko misliti', rekao je Kedžo.

Odluka o operaciji bila je jedna od najvećih u životu.


 

'Život mi se promijenio jer mi se fizički izgled potpuno promijenio. Nisam mogao jesti mjesec dana kako treba, nisam mogao micati usta, pio sam isključivo tekuću hranu i nije mi bilo lako. Ja sam onaj tip koji jako voli jesti pa sam prije operacije sumanuto jeo i udebljao se 13 kila, a onda sam u mjesec dana nakon operacije sve to skinuo', kaže Kendžo koji niti trenutka nije požalio svoju operaciju.

'Bila je to velika odluka jer sam se riješio velike mane koju sam imao, imao sam iznimno velike probleme sa zubima. Nakon operacije sam konačno počeo normalno jesti. Najveće veselje mi je bilo kad sam par mjeseci nakon operacije kupio komad pizze i zagrizao ga. Tad sam prvi puta vidio svoj normalni zagriz jer sam do tada žvakao hranu sa samo tri zuba. I sada jednostavno uživam u hrani i žvakanju', priznaje simpatični Kedžo koji ne skriva svoje uzbuđenje oko nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Osim u transformacija Damira Kedže, uživat ćemo i u nevjerojatnim transformacijama Hane Hegedušić, Lane Jurčević, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Ane Maras Harmander.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene