Iskreno

Otvoreno o svojim lezbijskim iskustvima i divljem životu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je jedno od najprepoznatljivijih lica današnjice sa sjajnom karijerom, ali i problemima koje svatko od nas ima.

Cara Delevingne super model čije lice zna cijeli svijet, bez obzira na slavu nije imuna na obične, ovozemaljske probleme, posebno kada su ljubav i obitelj u pitanju. Cara je vrlo otvoreno progovorila o svojim privatnim stvarima u razgovoru za 'Vogue'.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Pognute glave Nakon sumanutog ponašanja pojavila se prvi put u javnosti, potrudila se da je ne prepoznaju, ali plan joj baš nije uspio

Cara je potvrdila kako su glasine oko toga da je u vezi sa Annie Clarke točne. Ipak, Cara koja je bila i u vezi s glumicom Michelle Rodriguez, tvrdi kako joj nije bilo lako suočiti se s biseksualnošću, a i njena obitelj prolazila je kroz vrlo teško razdoblje.

POČUPALE SE slavne manekenke - 'Miči se od mene!'

'Mislim da je to što sam zaljubljena u svoju djevojku najvećim dijelom zaslužno da se osjećam sretnom i zadovoljno sama sa sobom. Bivše veze i bol pri prekidu natjerali su me da se napokon suočim sa svojim osjećajima', rekla je Cara.

'Trebalo mi je puno vremena da se pomirim sa svojim osjećajima, sve dok se nisam zaljubila u djevojku kad sam imala 20'.

Carini roditelji su uvjereni kako se radi samo o fazi života kada je njezin odnos sa ženama u pitanju. 'Žene su me inspirirale, ali i povrijedile, moja majka prije svih', rekla je Cara.

Danas prelijepa diva, a nekoć …

Carina majka Pandora godinama se borila s ovisnošću o heroinu što je na mladu djevojku ostavilo posljedice. Kako bi se sa svime time borila i sama je posegnula za drogom, pušila je travu kako bi bar na taj način pobjegla od stvarnosti.

Već sa 15 godina patila je od depresije i uzimala lijekove koji joj nisu pomagali. U tom stilu je započela svoju modnu karijeru, beskrajnim partijima, opijanjem i drogiranjem. Sada kaže kako manekenstvo smatra samo jednim korakom koji će je približiti onom što stvarno voli, a to je gluma. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene