445516
445516
445516
445516
445516

VELIKO PRIZNANJE Htjela je počiniti suicid, mrzila je samu sebe!

  • , 04.08.2016., 11:43
  • Autor:
  • komentara

Glumica je izgubila nevinost s 18 godina nakon što je prestala piti antidepresive propisane zbog suicidalnih misli.

 
 
 
 
Cara Delevingne (Foto: Getty)
Cara Delevingne (Foto: Getty)

Glumica i manekenka Cara Delevigne progovorila je o teškom razdoblju koje je proživljavala od tinejdžerskih dana. Cara je priznala kako je izgubila nevinost s 18 godina i to nakon što je prestala uzimati antidepresive. Svoju dušu otvorila je časopisu Esquire gdje je progovorila o svom mentalnom zdravlju i seksulanom životu.

 

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Objasnila je kako je o samoubojstvu razmišljala još od svoje 16. godine, ali joj je propisanih lijekova bilo puno lošije te ih je prestala uzimati kako bi mogla ponovno 'osjećati 'stvari, priznala je glumica. 'Tjedan kada sam izgubila nevinost, plakala sam i smijala sam se. Bila je to najbolja stvar na svijetu jer sam se osjećala živom.' Lijepa Cara je dodala kako se i danas zna osjećati depresivnom ,ali ne poseže za lijekovima jer radije voli sama sa sobom riješti svoje osjećaje.

'Mrzim lijekove. Ne odobravam ih. Tako ih je lako zlorabiti', rekla je 23- godišnja Cara. Pritisak u školi i želja da izgleda šti uspješnija u očima roditelja doveli su Caru na rub. To je bio jedan od razloga zašto je imala crne misli. ' Kada sam bila tinejdžerica, divljali su mi hormoni i sav taj prtisak i očekivanja da budem izvrsna u školi doveli su me do živčanog sloma', priznala je. 'Bila sam suicidalna. Nisam se mogla nositi s ničim. Osjećala sam krivnju zbog toga i mrzila sam se. Nisam htjela postojati. Htjela sam da svaka molekula u mom tijelu nestane. Htjela sam umrijeti', priznala je.

 

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

U međuvremenu stvari su se promijenile. Cara je sada u sretnoj vezi s glazbenikom St.Vincet i također se ne libi pričati o svom ljubanom životu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se