Pukla ljubav

SLAVNA PLAVUŠA DOBILA NOGU Je li na pomolu novi hit?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladu pjevačicu Taylor Swift ostavio je njezin dečko Calvin Harris nakon 15. mjeseci veze

Nakon nešto više od godinu dana veze, ljubavi je došao kraj. Calvin Harris, prekinuo je vezu s mladom glumicom Taylor Swift. Trenutno jedna od najpopularnijih američkih glazbenica ovaj prekid sigurno nije očekivala. Naime, samo par dana nakon što je Calvin doživio automobilsku nesreću prekinuo je s Taylor.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

'Nije bilo nikakve drame. Stvari ponekad jednostavno baš i ne ispadnu onako kako ste očekivali', rekao je izvor blizak paru. Izvor je dodao kako je Taylor bila puno više ‘zagrijanija’ za Calvina nego on za nju. Calvin i Taylor svoju su vezu započeli u ožujku 2015., no ljubav nije dugo potrajala kako su njihovi obožavatelji sigurno i očekivali. 

Poznato je kako se Taylor Swift gotovo u svim svojim pjesmama obraća svojim bivšim dečkima, a hoće li i ovaj put iskazati svoj gnjev na taj način, čut ćemo u njezinoj sljedećoj pjesmi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene