Žene ga obožavaju

STIGAO U HRVATSKU Brazilac koji će vam zalediti pogled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pedro Soltz je Brazilac kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksipilnijim muškarcem na svijetu

Poznati brazilski model Pedro Soltz pridružio se glumačkoj postavi hit serije 'Kud puklo da puklo', a od sljedećeg tjedna gledatelji Nove TV vidjet će ga u liku Jesusa Tita, Brazilca kojeg je Milica dovela u Hrvatsku kao veliku nogometnu nadu i svoju novu investiciju. Premda on ustvari ne voli nogomet i san mu je bio postati bankar, on sada dolazi upravo svoju nogometnu karijeru graditi u ličko selo. U Oštrovcu ga jedino Zdenka razumije, zahvaljujući brazilskim sapunicama, pa Jesus Tito na Tomislavovo i Damirovo zaprepaštenje počinje zvati Zdenku mama.

Pogledaj i ovo Event časopisa Hello voli ga i mlado i staro! Petar Grašo najavio novo poglavlje u životu: ''Ja se osjećam zaista bolje i prpošnije nego ikad, spremniji za puno ideja i za neki život koji me čeka!''

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku glumiti u najgledanijoj hrvatskoj seriji. Ekipa na setu je sjajna, glumci su iznimno susretljivi i što je najvažnije, cijelo vrijeme vlada opuštena atmosfera i pozitivna energija.“ kazao je atraktivan Brazilac kojega je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksipilnijim muškarcem na svijetu, a prošle godine našao se 18. na listi najboljih brazilskih modela.

Osim brojnih reklama, Pedro bilježi rad za najpoznatije svjetske brendove i dizajnere, a upravo zbog karaktera svog posla, ističe kako sa zaručnicom, hrvatskim modelom Iris Cekuš i četverogodišnjom kćerkom Larom često mijenja zemlje stanovanja, no sve mu to pričinjava veliku avanturu koja mu daje mogućnost putovanja, učenja jezika, novih kultura i upoznavanja brojnih novih ljudi.

Kako će se Jesus prilagoditi novoj okolini u Oštorvcu i tko će mu zapeti za oko, ne propustite doznati u novim nastavcima 'Kud puklo da puklo' već od idućeg tjedna! A želite li ga još bolje upoznati, pogledajte intervju s njim danas u IN magazinu.

Jeste li čuli što je Ecija priznala? Možete to učiniti OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene