Brad poručio

'Nikad niste vidjeli ništa slično. Ovo je najjača stvar ovog ljeta!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Brad Pitt iznenadio je posjetitelje kina u Los Angelesu koji su došli pogledati njegov najnoviji film World War Z.

Nakon što je svojom pojavom počastio posjetitelje kina u Chicagu, Philadelphiji, Atlanti i Austinu koji su došli pogledati njegov film World War Z, to isto je učinio i u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

'Bio sam na putu... i bilo je odlično. No, prokleto je dobro vratiti se kući', rekao je Brad publici koja mu je odgovorila aplauzom.

>> Izabrala Brada i premijeru - propustit će tetin sprovod

'Hvala što ste došli pogledati film. World War Z je velik i 'zločest'. Nikad niste vidjeli ništa slično. To je najjača stvar koju ćete pogledati ovog ljeta. Ukoliko ne bude, vratit ćemo vam natrag novac', izjavio je Brad te za kraj dodao - 'Neka ova zabava počne!'.

Podsjećamo, film 'World War Z' govori o invaziji zombija na Zemlju, a Brad tumači lik znanstvenika koji se bori za život svoje obitelji kao i za spašavanje ljudske populacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene