Modni dizajner

Fashion Guru se primio igle i konca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati domaći modni kritičar Boris Banović po prvi će se puta naći u ulozi modnog dizajnera na nadolazećem FASHION.HR-u te predstaviti ekskluzivnu mušku kolekciju s potpisom autorskog branda 2B Boris Banović, a tim je povodom snimljena i kreativna modna kampanja.

Boris Banović završio je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem se trenutno nalazi i na magisteriju.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Jedva čekamo! Najveće modno zbivanje u regiji: Bipa FASHION.HR najavljuje uzbudljiv modni program

Nakon što je godinama bio buyer za prestižne modne tvrtke, krenuo je drugim smjerom te stvorio regionalno poznato TV lice «Fashion Guru» te se istovremeno okušao kao kolumnist u nekoliko tiskanih i internetskih medija. Paralelno je razvijao vlastiti dizajnerski brand 2B Boris Banović koji njeguje klasičan, pomalo retro look muškarca, istovremeno modernog dizajna.

>> Evo kako se Indira osvećivala Borisu zbog kritika!

Kao uvod u reviju kojom će se predstaviti na FASHION.HR-u snimljena je i modna kampanja čiji su protagonisti Nikola Zorotović, Antonijo Zorotović i Ivan Tokmadžić koji utjelovljuju suvremenog modernog muškarca. Kampanju potpisuje Dorijan Klju, styling kose djelo je Katice Topčić za American Crew, za make up se pobrinula Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua-u dok je za styling modela zaslužan sam Banović.

'Inspiracija za kolekciju proizašla je iz činjenice da muškarac današnjice ima zaista zahtjevnu ulogu u društvu, puno se od njega očekuje. Osim da bude uspješan u svom poslu, gentleman, on mora biti i elegantan preko dana, a očekuje se da i navecer bude originalan - klasika sa pomakom. S ciljem da zadovolji te uvjete napravljena je jedna sveobuhvatna kolekcija koja prati životni tempo jednog modernog muškarca. Odjeća je napravljena od vrhunskih vunenih štofova i pamučnih materijala, a posebno se pazilo na detalje i samu izradu odjevnih predmeta', pojasnio je Banović.

FASHION.HR će se održati od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Borisa Banovića na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 19:30 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene