Izgubio pamćenje

'Sila': Boran osjeti privlačnost između njega i lijepe Zejnep

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sila vidi prisnost između Borana i Zejnep, ali je odlučna u nakani da nikomu ne dopusti da stane između nje i Borana nakon dana ispunjenih tugom i brigom.

Borana oduševi simpatična liječnica Zejnep koja je njegova prijateljica iz školskih dana. S druge strane pitanje tvrtke, koje je ostavljeno po strani nakon što je Boran zbog ranjavanja završio u bolnici, opet postaje aktualno.

>> Boran se probudio iz kome, no ima 'rupe' u pamćenju!

Pogledaj i ovo showbuzz Serija 'Sila' Sili i Boranovim najmilijima prijeti velika opasnost!

Dilaver iskorištava to što je Sila zauzeta Boranom i daje se u akciju. Njegov novi plan zadat će novi udarac Sili. Dilaver pokušava na svoju stranu privući članove odbora. Bedar je u šoku kada sazna da je tumor koji ima zloćudan. Dželil je tješi te je uvjeren da će ga Bedar preboljeti.

Dilan je tužna zato što su njezini roditelji bili odvojeni od nje. Sila je odlučna u nakani da nikomu ne dopusti da stane između nje i Borana nakon dana ispunjenih tugom i brigom. Međutim, to ne ovisi samo o njoj.

Dilaver postaje predsjednik upravnog odbora tvrtke. Sila i Boran napokon za sobom ostavljaju dane ispunjene strahom. Boranovo stanje brzo se popravlja pa ipak nastavlja liječenje pod nadzorom liječnice Zejnep. Sili neće promaknuti njezina prisnost s Boranom kojega godinama nije vidjela. Zinar donosi iznenadnu odluku zbog koje nastane komešanje u cijelome plemenu te ispuni obećanje da će Boranu predati Ahmet-agu.

Upravo će Boran donijeti odluku o tome kako će Ahmet-aga biti kažnjen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene