Novi nastavci

Bilo joj je tek 16 godina: Proslavila se u 'Sili'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj tjedan u seriji 'Sila' hrvatski će gledatelji vidjeti jedno poznato lice, i to ono mlade glumice Hazal Kaye.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Obožavaju ih Turski par zaludio je Srbiju!

Ova perspektivna glumica hrvatskoj publici je poznata po ulozi plahe Nihal iz serije 'Strasti Orijenta'. Mlada Hazal je u toj seriji tumačila partnericu turskom Brad Pittu, glumcu Kivancu Tatlitugu.

Uloga u 'Sili' Hazel je bila prva u karijeri. Svi njezini obožavatelji moći će na malim ekranima vidjeti kako je ova velika glumačka nade Turske izgledala u dobi od 16 godina. Hazal u 'Sili' tumači još jednu žrtvu običaja, mladu Berin koju će u zadnji tren od sigurne smrti spasiti aga Boran.

>> 5 razloga za praćenje najgledanije serije u Hrvata!

Hazel Kaye se proslavila ulogom u 'Strastima Orijenta', a nakon toga snimila je nekoliko serija i filmova. Rođena je 1990. godine, a kao i glumac Mehmet Akif (Boran) navija za klub Bešiktaš. Bavila se baletom i svirala violinu. U novije vrijeme Hazal je dobila dvije naslovne uloge u 'Son Yaz-Balkanlar 1912' (2012.) te u seriji 'Adını Feriha Koydum' (2011.) Glumila je i u filmu 'Ay Büyürken Uyuyamam' s turskim Matthewom McConaugheyjem, glumcem Firatom Celikom, publici poznatijeg kao Mustafa iz 'Izgubljene časti'.

SILA 04.02.-DANAS

BORAN IZBACUJE DŽIHANA IZ PLEMENA

Boranova odluka šokira sve. Izbacio je Džihana iz plemena, no on ne miruje nakon ovog napada i tvrdi da Sila i dalje otkupljuje zemlju. I premda Sila kaže Boranu da to nije istina, on nije baš posve uvjeren u to. Džihan odlazi, izbačen iz kuće i iz plemena, ali jasno je da to neće samo tako završiti. Odlučan u tome da se lati novog oružja.

I Zinar kaže da će uzeti dionice koje mu pripadaju i napustiti pleme, ali Boran to neće dopustiti. Kad mu Kevser prizna čežnju za kćeri, Boran to ne može izdržati i u tajnosti dogovori sastanak majke i kćeri. No Firuz dozna za to i podigne veliku prašinu. Dželil pak razgovara s radnicima koji bi trebali obaviti sjetvu i oni počinju s poslom.

Sila je ustraje unatoč tomu što se ukućani, a posebice Kevser, prema njoj ružno ponašaju. Oporavila se i trudnoća mirno traje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene