Kakva ljepota

GRADI KARIJERU U MILANU! Prelijepa Miss Universe obara s nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Filipović nalazi se u Milanu već nekoliko mjeseci. Gradi inozemnu modnu karijeru. Ubrzo će na svjetski izbor. Mogla bi postići sjajan uspjeh.

Miss Universe Hrvatske 2016. Barbara Filipović već se nekoliko mjeseci nalazi u Milanu. Devetnaestogodišnja studentica Veterinarskog fakulteta i Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u talijanskoj prijestolnici mode radi za agenciju GD Major u suradnji s Vladis models.

Pogledaj i ovo Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Koja čarolija Najljepše Hrvatice uhvaćene u privatnim trenucima: Ljepota i raskoš u kojima i one uživaju

Koliko se uspješno bavi modelingom pokazuju i brojne kampnaje koje je Barbara radila diljem Italije. Mlada ljepotica navikla je na strogi i užurbani tempo velegrada u kojem živi otkako se okitila titulom najljepše Hrvatice.

Kako provodi vrijeme u Milanu pitali smo lijepu missicu. "Kad nisam na castinzima pripremam ispite, razgledavam Milano te učim talijanski jezik", priča Barbara.

Već sljedeći mjesec stiže u Zagreb gdje je očekuju završne probe haljina, službena fotografiranja, usavršavanje vještina šminkanja i stylinga kose uz savjete Renate Vinšek te odabir cipela kako bi ljepotica spremno dočekala svjetski izbor Miss Universe 2016.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene