Seksi slatkica

VIDEO Promjena koja je sve oduševila - Više nije djevojčica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slatkica je dodjeli MTV EMA nagrada plijenila poglede, a mnogi je nisu ni prepoznali nakon što je napokon promijenila frizuru.

Na ovogodišnjoj dodijeli MTV EMA nagrada najviše se pričalo o mladoj ljepotici Ariani Grande.

Pogledaj i ovo Ariana Grande (Foto: AFP) blista u ljubavi Pop-senzacija pokazala djelić atmosfere s tajnog vjenčanja održanog u njezinu domu, nitko to nije očekivao!

Bivša Disneyjeva diva prvo je privlačila poglede pojavivši se na crvenom tepihu u elegantnoj crnoj haljini koja je istaknula sve njezine adute. Društvene su mreže bile prepune komentara da je malena slatkica izrasla u pravu ljepoticu.

Haljina kojom je dokazala da više nije djevojčica - postala seks simbol!

Drugi šok uslijedio je kada je Ariana svojim nastupom otvorila dodjelu nagrada u Glasgowu. Na pozornici se pojavila u srebrnoj haljinici koja joj je savršeno pristajala, ali sve oči su bile uprte samo u jedno – njezinu frizuru.

Svi su ostali iznenađeni da slavna Ari svoju kosu nije svezala u već tradicionalni rep već ju je ostavila raspuštenu. Mnogi su ostali ugodno iznenađeni tom promjenom, a Ariana je osvojila čak dvije velike nagrade. Njezina pjesma 'Problem' proglašena je najboljom, a u njezine je ruke otišla i nagrada za najbolju žensku izvođačicu, piše Daily Mail.

Publiku je počastila otpjevavši pjesme 'Problem' i 'Break Free', a u jednom je trenutku čak letjela iznad pozornice u fotelji na napuhavanje.

'Hvala vam svima, ovo je bilo fantastično', zahvalila se 21-godišnja pjevačica svojim obožavateljima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene